News

Gossip Girl(scene) week 31

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: een ster neemt wraak op Taylor Swift met een nieuw nummer (en nee, het is niet Katy Perry), Kylie Jenner onthult het geheim van haar rondingen, verdrietig nieuws voor Demi Lovato en interviewers zijn to-taal niet blij met Cara Delevingne. 

Een nieuwe Gossip Girl(scene), een nieuwe update over de beef tussen Taylor Swift en Katy Perry. Volgens de laatste geruchten is er nu echt bad blood, want er zou een nieuwe ster bij betrokken zijn. En deze ster is #TeamKaty all the way. Niemand minder dan Rihanna wil haar bestie beschermen en zou genoeg hebben van Taylor's 'good girl clique'. Volgens een insider werkt Rihanna aan een nummer waarin Taylor goed terug gepakt wordt. Het liedje zal gaan over iemand die niet eerlijk is en alles doorvertelt. Het wordt een 'agressieve club anthem' met een video die net zo heftig is als Bad Blood. To be continued, dat lijkt ons duidelijk… 

Als je zou moeten raden hoe oud Kylie Jenner is, dan zou 17 jaar niet eens bij je opkomen. Maar ze is toch echt 17 jaar (al wordt ze op 10 augustus 18 jaar, maar dan nog). De realityster ziet er een stuk ouder uit voor haar leeftijd en dat komt mede door haar rondingen. Kylie heeft echter een geheim voor haar rondingen en dat wil ze best met ons delen! Kylizzle heeft haar rondingen te danken aan crèmes van Pure Leef. Deze crèmes zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en helpen je om je rondingen in vorm te houden en te accentueren. Hiermee onkent ze indirect dat ze een borst- en bilvergroting heeft gehad, wat veel mensen denken. Slimme manier om de roddels te ontkrachten, maar of we geloven dat ze haar ronde billen en borsten volledig aan een crème heeft te danken…? 

Treurig nieuws voor Demi Lovato. De zangeres kreeg deze week de schrik van haar leven toen ze haar puppy -die ze in december kreeg- dood vond. Demi maakte bekend dat haar hondje Buddy door een 'tragisch ongeval' om het leven is gekomen, maar roddelwebsite TMZ heeft de echte reden achterhaald. Buddy is overleden nadat hij was aangevallen door een wolf. De wolf is in Demi's achtertuin geslopen en heeft het hondje 'in stukken gebeten'. De zangeres is er helemaal kapot van… Aw Demi, veel sterkte! 

Helaas ladies, Chace Crawford -aka Nate Archibald uit Gossip Girl- is weer bezet! De acteur zou aan het daten zijn met Rebecca Rittenhouse, zijn collega van de nieuwe serie Blood And Oil waarin hij een rol heeft. Volgens een ooggetuige week zij geen moment van zijn zijde tijdens Chace's dertigste verjaardag. De ooggetuige zegt er echter wel bij dat de relatie op dit moment niet heel serieus is. Wie weet maken wij toch nog kans ;-). 

Watch on YouTube

Cara Delevingne heeft het razend druk met het promoten van Paper Towns. De interviews zijn niet allemaal van een leien dakje gegaan. Deze week kwam Cara in het nieuws door een super awkward interview. Interviewers van het programma Good Morning Sacramento waren niet blij met Cara's attitude. Het model kwam volgens hen chagrijnig over in het interview. Ze leek de vragen op een geïrriteerde manier te beantwoorden. Zo antwoordde ze op de vraag of ze het boek wel had gelezen met "Nee, ik heb het boek nooit gelezen en het script ook niet, ik heb maar wat gedaan", en toen haar werd gevraagd of ze veel gemeen heeft met Margo zei ze "Nee, ik haat haar eigenlijk". Eén van de interviewers merkte op dat ze niet zo enthousiast overkwam en vroeg of het misschien aan hen lag, waarop Cara zei "Ja, het ligt aan jullie". Ouchhhh! Daarna besloten de presentatoren het interview af te kappen zodat "ze nog even een dutje kan doen en een Red Bull kan drinken". Aan wiens kant sta jij: aan die van Cara of van de interviewers? 

Until next week,

XOXO Girlscene

BronBronBronBron, Bron
Beeld: Instagram