Lifestyle

11 dingen die je herkent als je een meisje-meisje bent

Meisje-meisje? Dat vind jij geen belediging, dat BEN je gewoon. Als iemand vraagt hoe je jezelf zou omschrijven zou dit absoluut je antwoord zijn. En daar heb je dus helemaal geen problemen mee, want tomboy zijn heeft nu eenmaal nooit in je gezeten. Je houdt van dingen die een girly-girl bezighouden, dus de volgende 11 dingen zijn heel herkenbaar voor je.

1. Je koopt het liefst alles in het roze. Alhoewel, misschien nu niet per se meer, maar toen je nog iets jonger was had je op school zowel een roze etui als een roze inhoud. Roze marker, pen en liniaal? Check.

2. Jeans dragen vind je fijn, maar je voelt je prettiger in een jurk of een rok.

3. Als je haar maar goed zit is een uitspraak waar je je helemaal in vindt. Je voelt je nu eenmaal een stuk knapper als je haren mooi vallen.

4. Je nagels zijn te allen tijde gelakt. En als je nagels blanco zijn is je excuus dat je het even laat luchten. Of dat echt een ding is weet je niet zeker.


5. Je kennis over beauty en mode is bovengemiddeld. Best logisch, want je volgt bloggers en vloggers op de voet dus je bent altijd als eerste op de hoogte van nieuwe producten en hoe je die gebruikt.

6. Hoewel je niet iedere dag op hakken loopt blijft het toch je favoriete schoen. Daarom krijgen pumps stiekem altijd een mooi plekje in je kamer waar iedereen het paar kan bewonderen.

7. Je droom is om een mooi designer item te kopen. Niet omdat het designer is, maar omdat je uiteindelijk liever investeert in 1 tijdloos item dan 10 goedkope stukken die één seizoen meegaan. 

8. Je föhnt altijd je haar na het wassen, puur omdat het dan beter valt.

9. Je staat vaak een half uur voor je kast om een outfit uit te zoeken.

10. Je bent een meisje-meisje in het opzicht dat je eigenlijk alleen vriendinnen hebt en geen vrienden.

11. Je hecht veel waarde aan lekker ruiken. Dus ja, gedurende de dag is er altijd tijd voor een touch up met parfum en deodorant.

Ben jij een meisje-meisje? Welke punten herken jij?

Beeld: Instagram