Winnen

Win: 5x modieuze Eksept jas van Shoeby t.w.v. €79,95

[AFGELOPEN] Aan het eind van de zomer kunnen veel meiden niet wachten tot de herfst eindelijk écht aanbreekt. Dan kunnen we eindelijk weer laagjes over elkaar dragen en nieuwe jassen uit de kast trekken. Alhoewel… Jassen zijn meestal vrij prijzig. Daarom heeft Girlscene een fijne winactie voor je, want we geven namelijk 5 modieuze Eksept jassen weg! Lees snel verder.

Het begin van de herfst en de winter is natuurlijk niet compleet zonder dat je garderobe een goede update heeft gekregen. Vaak begint dat bij de basics, maar vergeet niet dat een goede jas daar ook onder valt. Omdat een jas vaak een flink prijskaartje heeft geeft Girlscene maar liefst vijf Eksept jassen weg zodat je helemaal klaar bent voor de koude seizoenen!

Deze Eksept jas kun je exclusief bij Shoeby winkels kopen enne… Het is meteen een goede koop. Dit model jas zagen we vorige winter al veel en dit jaar maakt het wederom een comeback. En het voordeel? Je hoeft niet per se 1.76 meter te zijn om er goed uit te zien in deze jas. 😉 Bovendien heeft het een hippe print, dus je bent zeker een showstopper als je je armen in deze jas steekt.

Wat kun je winnen?
Girlscene geeft vijf Eksept jassen van Shoeby weg ter waarde van €79,95. Let op: de jas is maat 36, maar valt iets ruimer.

Wat moet je doen om één van de vijf Eksept jassen te winnen?
♥ Beantwoord de vraag (NIET in het reactievakje, maar in het tekstvakje onder "win").
♥ Abonneer op Girlscene's YouTube kanaal.

{@module=postContest id=”564″}