Winnen

Win: 5x Pandora armband t.w.v. €49

[AFGELOPEN] Uit het water komen na een duik in de zee en ontdekken dat je bikinitop ineens achterstevoren zit, een rokje dat midden op straat omhoog waait of als je onderuit gaat précies op het moment dat jouw crush van de camping voorbij loopt. AHHH, je kan wel door de grond zakken, maar stiekem weet je dat je er later hard om kan lachen. Bovendien is het een stúk minder erg als je weet dat je met jouw blunder een prijs kan winnen! Vertel hieronder in de reacties jouw Summer Blunder en win een oceaan blauwe armband waarmee je voortaan het hoofd koel houdt.

Wat sieraden bijzonder maakt is het verhaal dat erachter zit. Vaak krijg je een mooie ketting, armband of oorbellen cadeau omdat er iets bijzonders gebeurt in je leven. Een verjaardag, geslaagd voor je diploma of eindelijk je rijbewijs in the pocket… Ieder moment kun je vieren met een bijzonder cadeautje.

Misschien heb je een keer een blauwtje gelopen tijdens je vakantie en moet je daar nog vaak aan denken (en om lachen) als je naar je armband kijkt. Girlscene hoort graag wat voor blauwtje jij gelopen hebt en wie weet maak je dan kans op een te gekke armband! Wat kun je winnen?

Girlscene geeft 5 Pandora armbanden weg van blauw gevlochten leer en sterling zilver ter waarde van €49. De armband komt zonder de bedels op de foto hierboven.

Wat moet je doen om te winnen?

En… Welk blauwtje heb jij gelopen tijdens de vakantie?