News

Vreemdgaande vriendin krijgt een onverwachts verjaardagscadeau

Stiekem willen veel meisjes niets meer dan verrast worden door hun vriendjes op hun verjaardag. Toch? De vriendin van Ryan Byford ook. Hij kwam erachter dat zijn vriendin hem ontrouw is, dus zijn verjaardagscadeau was gruwelijk. Letterlijk. Hij neemt zijn (inmiddels ex-)vriendin zo in de zeik dat ze totaal niet weet wat haar overkomt. Kijk maar mee.

Alles is door Ryan in scène gezet. Want zijn vriendinnetje hoefde echt niet te denken dat hij het zou pikken dat zij vreemdgaat. Zijn wraak is zoet, mierzoet. Thuis heeft hij namelijk toch een verjaardagscadeau voor haar geregeld en dat terwijl ze hem iets heeft aangedaan wat niet heel netjes is. Zij denkt dat alles koek en ei is en dat Ryan een geweldige verrassing voor haar heeft, maar niets blijkt dus minder waar. Dit gun je niemand…
 

Watch on YouTube

Wat is erger: deze 'verrassing' of dat je zo op YouTube staat en je inmiddels 5 miljoen views hebt? Wij weten het niet zeker, maar we vermoeden dat deze vrouw zo ongeveer door de grond kan zakken. Haar vreemdgaan/verjaardag wordt beloond met al haar spullen die netjes ingepakt op bed staan. De vraag 'Are you packing my shit?' wordt dan natuurlijk ook beantwoordt met: 'Ja, ik heb je betrapt op vreemdgaan'. En daarmee is het einde verhaal voor Ryan en zijn inmiddels ex-vriendin.

Wat vind jij: is dit een lullige actie van Ryan of verdient ze dit? Hoe zou jij reageren?

Must reads 👀