News

Kylie Jenner zont in het meest ordinaire badpak ooit

Soms vergeten we even dat Kylie Jenner pas 17 jaar oud is. Dat zou je haar zeker niet geven gezien het feit dat ze een vriend van 25 jaar heeft en haar lippen heeft laten opspuiten. En ze kleedt zich zeker niet naar haar leeftijd. Kylie geniet net als wij van het zomerse weer, maar dat doet ze wel in iets andere badkleding. Geen gewone triangel bikini voor de Kylizzle, in plaats daarvan zont ze in een badpak met enorm decolleté. Gaat het badpak te ver of kan ze het hebben?

De zomer is in volle gang en Kylie plaatst de meest hete foto van zichzelf op Instagram. De realityster is niet bang om gewaagde outfits te dragen, ook niet als het op badkleding aankomt. Ze draagt een weinig verhullend badpak waarmee ze veel decolleté laat zien. We hopen dat Kylie er niet lang in gaat zonnen, het badpak laat namelijk gekke tan lines achter ;-). 

In het weekend was Kylie aanwezig op de première van de langverwachte film Paper Towns en daar koos ze ook al voor een outfit met behoorlijk veel decolleté. De superster droeg een super strakke crop top -al lijkt het meer op een beha- waarmee ze ook haar grote borsten laat zien. Wist je trouwens dat Girlscene een 'PAPER TOWNS speurtocht' organiseert? Samen met een vriend(in) volg je de aanwijzingen dwars door Amsterdam. De winnaressen maken kans op een Cortina fiets, een tablet of een goodiebag ter waarde van €200! Je kunt je hier aanmelden. 

Kylie's kledingkeuzes hebben voor flink wat ophef gezorgd. Veel mensen vinden Kylie's outfits niet gepast voor haar leeftijd, terwijl anderen vinden dat ze zelf mag weten wat ze mag dragen en ze het kan hebben. 

Wat vind jij: gaan Kylie's outfits te ver of kan ze het hebben? 

Beeld: instagram & gettyimages