Beauty

De beste pastel en nude nagellak voor jou

Als merken van twee 'kleuren' nagellak niet genoeg krijgen, dan is het van pastel en nude. Niet voor niets komen deze lakjes ieder jaar weer terug in de collecties! Het verbaast je daarom vast niet dat de ene naar de andere pastel en nude nagellak de Girlscene redactie binnenstroomt. We hebben het voor je getest en laten je meteen weten welke het beste voor jou is.



OPI Be There In A Prosecco
Kleur: Een dekkende crème kleur met gelige gloed.
Aanbrengen: OPI lakjes brengen altijd goed aan. Het kwastje zorgt ervoor dat je in één keer de nagellak kunt aanbrengen. 
Dekking: Drie lagen.
Prijs: €14,95
Cijfer: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 8/10 heb je een gele ondertoon in je huid? Dan is dit een heel goede nude kleur voor je.



OPI I Cannoli Wear OPI
Kleur: Een lichte crème grijs.
Aanbrengen: OPI lakjes brengen altijd makkelijk aan. In één keer zit de nagellak er op.
Dekking: Drie lagen.
Prijs: €14,95 
Cijfer♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 8/10 voor meiden die van nude tinten met een twist houden is dit een goede kleur. Vooral als je een iets koelere huid hebt, anders kan het nogal doods ogen.



OPI Purple Palazzo Pants
Kleur: Een lieve lila.
Aanbrengen: Top, zoals hierboven staat.
Dekking: Drie lagen.
Prijs: €14,95 
Cijfer♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 8/10 de kleur is heel universeel waardoor het (dus) mooi staat op veel verschillende huidskleuren en ondertonen. Toch staat een lila vaak het best op een neutrale of koele ondertoon.



OPI Gelato On My Mind
Kleur: Een ijskoude blauw die richting turquoise gaat. 
Aanbrengen: OPI lakjes brengen altijd goed aan. Het kwastje zorgt ervoor dat je in één keer de nagellak kunt aanbrengen. 
Dekking: Drie lagen.
Prijs: €14,95 
Cijfer♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 8/10 echt een toffe kleur met een leuke naam! Als je eens iets anders wil is dit een aanrader. Vooral op een donkere huid staat deze kleur prachtig.



MUA Pistachio Ice Cream
Kleur: Niet zoals pistache ijs, maar wel lekker mintgroen.
Aanbrengen: Vergeleken met de OPI nagellak brengt MUA minder fijn aan, maar dat zie je ook terug in de prijs. Je moet dus meer je best doen met het kleine en smalle kwastje, maar uiteindelijk is het resultaat alsnog mooi.
Dekking: Drie lagen.
Prijs: €1,99
Cijfer♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥  ♥ 9/10 een mooie kleur, hoewel mint niet specifiek een trendkleur meer is. Desondanks wordt mintgroen steeds meer een klassieker die niet in je collectie mag ontbreken. Vooral als je een warmere/donkere huid hebt! En een extra hartje voor de prijs.



Miss Sporty Clubbing Color 040
Kleur: Een semi-transparante babyroze nagellak.
Aanbrengen: Voor een budget nagellak brengt het prima aan door het brede en stevige kwastje. Houd er wel rekening mee dat de kwast ook dik is, waardoor je veel nagellak in één keer aanbrengt.
Dekking: Drie lagen.
Prijs: €1,99
Cijfer♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 6/10 voor meiden met een blekere huid is dit echt een topper qua kleur. Helaas is 'ie niet zo dekkend, vandaar dat Miss Sporty wat hartjes moet inleveren.



Essie Private Weekend
Kleur: Hagelwit.
Aanbrengen: Essie lakjes brengen net als OPI lakjes fijn aan, waardoor de kleur snel en mooi wordt aangebracht.
Dekking: Drie lagen.
Prijs: €9,99
Cijfer♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 8/10 wit ziet er in eerste instantie eng uit, maar het staat iedereen mooi. Private Weekend oogt niet heel Typex-achtig, vandaar een hartje erbij.

Shop nog meer pastel en nude nagellak:

Douglas Choubidou €3,95 | Mavala Rose €5,95 | Rimmel Breakfast in Bed €3,95 | Rituals Pink Sand €5

Welke nagellak vind jij het mooiste?

Must reads 👀