News

Gossip Girl(scene) week 29

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Taylor Swift en Miley Cyrus hebben bad blood, Ariana Grande probeert het donut-incident wanhopig goed te maken, Kylie Jenner scoort haar eerste grote fashion campagne, Lena Dunham wil nooit meer met Taylor Swift op een podium staan en trouwplannen voor Demi Lovato? 


Woohooo, Kylie Jenner heeft haar eerste grote fashion campagne gescoord! De realityster is samen met haar zus Kendall te zien in een modereclame van Balmain. De campagne draait om zussen, vandaar dat ook Gigi en Bella Hadid zijn gestrikt. De foto's zullen in het augustusnummer van Vogue te zien zijn. Niet iedereen is even blij met het resultaat van de shoot, op Instagram wordt er negatief gereageerd omdat het te seksueel zou zijn voor zussen van 17 en 19 jaar…

Is er bad blood tussen Taylor Swift en Miley Cyrus? Miley plaatste niet de alleraardigste foto van Taylor op haar Instagram. Op de foto zijn de gezichten van de zangeres en Justin Bieber omgewisseld en zouden de twee op een 'schattig lesbisch koppel' lijken. Taylor reageerde eronder met 'Sending you love', wat niet per se negatief is, maar we krijgen er toch een passief agressieve vibe van… Zou Taylor's volgende nummer over Miley gaan? 

Demi Lovato steekt niet onder stoelen of banken dat ze smoorverliefd is op haar vriend Wilmer Valderrama. Als Wilmer van plan is om op zijn knieën te gaan dan hoeft hij niet zenuwachtig te zijn, want ze heeft haar antwoord al gegeven in een interview! Demi zegt over haar liefje: "Ik ben heel, heel verliefd op hem. Ik denk dat we nog wel iets langer wachten met trouwen, maar als hij het me morgen zou vragen dan zou ik ja zeggen". Awww! Nou Wilmer, je weet wat je te doen staat! 

Watch on YouTube

Ariana Grande heeft geen vrienden gemaakt na het donut-icident waarbij ze stiekem aan een donut likte en 'Ik haat Amerikanen' zei. De zangeres heeft al een excuusvideo op YouTube geplaatst om haar eigen hachje te redden. Ze is nog steeds wanhopig aan het proberen om het goed te maken, zo blijkt wel uit het bovenstaande filmpje dat gemaakt is tijdens een optreden. Ze roept: "USA, the greatest city in the world!" Ehhh ja Ariana, heel subtiel. 

Lena Dunham staat er niet bepaald bekend om dat ze zich schaamt voor haar lichaam, maar ze heeft toch wel een klein complex gekregen toen ze met Taylor Swift en haar squad op het podium stond. "Ik voelde me prima en stoer maar ineens realiseerde ik me dat ik niet lang ben, maar klein en gezet. Dat is een ander gevoel. Meestal voel ik me goed en ben ik tevreden over mijn lijf. Maar naast drie supermodellen staan is iets wat zelfs de meest zelfverzekerde vrouw niet graag doet. Toen ik mezelf zag op beeld, wist ik dat er iets mis was gegaan." Arme Lena… maar goed, ze staan dan ook wel naast vier van de mooiste vrouwen ter wereld. 

Until next week,

XOXO Girlscene

BronBronBronBron
Beeld: Instagram & Twitter

Must reads 👀