News

‘Ik nam lipinjecties zoals Kylie Jenner en dit is wat er gebeurde’

Plastische chirurgen hebben ineens een hoop nieuwe klanten, en dat allemaal dankzij Kylie Jenner. Vrouwen vragen massaal naar Kylie Jenner lippen sinds de realityster heeft toegegeven dat ze haar volle lippen dankt aan injecties. Deze ingreep is vast geen big deal als een zeventienjarig meisje 'm ook ondergaat. Maar is dat wel zo? Twee vrouwen namen lipinjecties à la Kylie en één ding is zeker: hun mening over lipinjecties is flínk veranderd…

Kylie's lippen zijn zo beroemd dat er zelfs naar ze gevraagd wordt tijdens een consult bij de plastisch chirurg. De realityster is hét voorbeeld van iemand die niet is gezegend met volle lippen, maar ze op deze manier toch heeft gekregen. 'Als Kylie Jenner het kan, kan ik het ook', denken veel vrouwen over de ingreep. Als een zeventienjarig meisje haar lippen laat opspuiten dan kan het toch niet zoveel voorstellen? 

Twee BuzzFeed-redacteuren stelden zichzelf beschikbaar om erachter te komen hoe het is om je lippen te laten opspuiten. Ella Mielniczenko en Maycie Thornton klopten aan bij Dr. Andre Berger, een plastisch chirurg in Beverly Hills. Reden voor het consult? Kylie Jenner lippen. Beide dames hebben geen volle lippen, maar zouden dat wel graag willen. En bij Kylie lijkt het allemaal zo makkelijk, dus waarom ook niet! Drie dagen later ging het gebeuren en ze waren doodsbang. 

Het opspuiten van de lippen was best pijnlijk, maar dat verwacht je ook als je een grote naald in je lippen ziet gaan. Het resultaat was direct zichtbaar en Maycie kon niks meer dan 'Wow, dat is zo anders…' uitkramen. Toen de vrouwen de kliniek verlieten konden ze allebei nog steeds niet geloven dat ze allebei injecties hadden genomen. 

Watch on YouTube

Vijf uur na de ingreep kreeg Maycie al een beetje spijt van haar beslissing: "Mijn lippen deden veel meer pijn dan ik van tevoren had gedacht. Ik begin een beetje spijt te krijgen". Ook Ella had haar bedenkingen bij de ingreep. Maycie verwachtte dat haar lippen de volgende dag beter zouden zijn, maar haar lippen waren nog erger opgezwollen! Uiteindelijk bleven Maycie's lippen drie dagen opgezwollen. Na ongeveer een week was de zwelling helemaal weg. 

Voordat Ella en Maycie hun lippen lieten opspuiten, zagen ze het een beetje als een grapje. Ze dachten dat het een simpele ingreep zou zijn. Een week later vroegen ze zich af of ze het weer zouden doen? Het antwoord is nee. De vrouwen beseften zich dat hun lippen voor de ingreep eigenlijk helemaal niet zo slecht waren. Ook hebben ze meer respect gekregen voor mensen die in de spotlights staan en altijd de druk voelen om er perfect uit te zien en hiervoor -helaas- vaak bij een plastisch chirurg aankloppen. 

Wat blijkt? Lipinjecties zijn een behoorlijk heftige ingreep, het is niet iets wat je 'even' doet. Kylie heeft misschien wel volle lippen gekregen, maar daar is wel veel pijn, geld en moeite aan vooraf gegaan. Uiteindelijk moet je je afvragen of zoveel pijn en zoveel geld het waard is… 

Had jij gedacht dat lipinjecties zo pijnlijk waren? 

Bron

Must reads 👀