Winnen

Geef je op voor Girlscene’s ‘PAPER TOWNS speurtocht’ & win gigantische prijzen

[AFGELOPEN] We zijn om twee dingen helemaal door het dolle heen. Ten eerste omdat PAPER TOWNS (je weet wel, de verfilming van John Green's boek met Cara Delevingne) bijna in de bioscoop draait en ten tweede omdat we mogen verklappen waar we al een tijdje stiekem mee bezig zijn. Girlscene organiseert de 'PAPER TOWNS speurtocht' waarbij twintig meiden door Amsterdam aanwijzingen volgen en clues oplossen. Het belooft een super spannende en gezellige dag te worden met als klap op de vuurpijl MEGA prijzen voor de winnaressen. Een Cortina fiets t.w.v. €499, een tablet t.w.v. €250 of een goodiebag t.w.v. €200 kunnen van jou zijn. Wil jij bij deze exclusieve speurtocht zijn? Zó kun je erbij zijn. 

We gaan er niet over liegen; we kijken al tijden uit naar PAPER TOWNS, de verfilming van het gelijknamige boek van John Green. Na THE FAULT IN OUR STARS zijn de verwachtingen hoog én we kunnen ook niet wachten tot we Cara Delevingne in haar eerste filmrol zien. Op 30 juli is het zover, dan draait PAPER TOWNS in de bioscoop. 

PAPER TOWNS is een verhaal over Quentin (Nat Wolff) en zijn raadselachtige buurmeisje Margo (Cara Delevingne), die zo dol op mysteries is, dat ze er zelf een is geworden. Margo neemt Quentin mee op een nachtelijk avontuur, maar verdwijnt dan plotseling. Wat ze achterlaat, zijn een aantal cryptische aanwijzingen die Quentin moet ontcijferen. De zoektocht mondt voor Quentin en zijn gevatte vrienden uit in een bijzonder avontuur dat zowel hilarisch als ontroerend is. Om Margo terug te vinden, moet Quentin ontdekken wat de waarde is van echte vriendschap en ware liefde.

Ter ere van PAPER TOWNS organiseert Girlscene de 'PAPER TOWNS speurtocht'. Want hoe kun je de lancering van een mysterieuze film als PAPER TOWNS beter vieren dan met een super spannende speurtocht? Tijdens de speurtocht volg je samen met een vriendin aanwijzingen door Amsterdam en lossen jullie clues op die jullie uiteindelijk naar Margo leiden. Degenen die als eerste, tweede en derde bij de eindbestemming zijn aangekomen winnen prijzen. En niet zomaar prijzen… voor deze prijzen gaan jullie heel hard je best doen! 



© 2015 Twentieth Century Fox Film. All Rights Reserved.

Wie kan er meedoen? 
Elke Girlscene-lezeres van 16 jaar en ouder! Het maakt niets uit waar je vandaan komt, maar je moet wel op maandag 27 juli de hele dag beschikbaar zijn en je moet Instagram hebben. Als je wint dan mag je een vriendin meenemen, want speuren met z'n tweeën is tenslotte een stuk gezelliger dan in je eentje. We zullen om 12 uur verzamelen op een geheime locatie in Amsterdam. Als je wordt uitgekozen om mee te doen dan worden de details naar je gemaild. Let op: er is plek voor slechts 10 meiden (die allemaal een vriendin mogen meenemen), dus mail snel om erbij te kunnen zijn! 

Selfies en andere leuke foto's van de speurtocht worden hard aangemoedigd, dus Instagram er op los!

Wat kun je winnen? 
Hoewel het een heel leuke en gezellige dag met Girlscene-lezeressen belooft te worden, gaat het stiekem ook een beetje om winnen. Je maakt namelijk kans op grote prijzen. Geloof ons: voor deze prijzen ga jij er alles aan doen om Margo zo snel mogelijk te vinden. 

– Hoofdprijs: 2x Cortina Crush damesfiets t.w.v. €499

– 2e prijs: 2x Intel Empire tablet t.w.v. €250

– 3e prijs: 2x goodiebag t.w.v. €200

Mocht je niet in de prijzen vallen dan hoef je niet te treuren, want geen enkele deelnemer gaat met lege handen naar huis :-). 

Hoe kun je meedoen?
Kijk de trailer van PAPER TOWNS en beantwoord de volgende vraag: wat is de volledige naam van Margo (Cara Delevingne)? De tien winnaressen krijgen persoonlijk bericht. 

Watch on YouTube

Mail je antwoord naar danique@girlscene.nl en maak kans op een plekje in Girlscene's 'PAPER TOWNS speurtocht'! 

Must reads 👀