News

Gossip Girl(scene) week 28

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Scott Disick is kapot van de breuk met Kourtney Kardashian, Ryan Reynolds is niet blij met de Instagramposts van Blake Lively, Kim Kardashian's raarste fotoshoot ooit en Stella Maxwell onthult hoe zij en Miley Cyrus elkaar hebben leren kennen. 


De hele wereld was in shock toen het nieuws naar buiten kwam dat Kourtney Kardashian haar man Scott Disick heeft gedumpt. Je kon het opzich wel zien aankomen als je wist dat Scott intiem is gespot met zijn ex Chloe Bartoli. Scott is er helemaal kapot van. Dat werd al helemaal duidelijk na zijn Instagrampost ter ere van de verjaardag van dochter Penelope. Hij noemt haar 'één van de weinige dingen waardoor ik trots op mezelf kan zijn.' Helaas voor Scott zit een hereniging er voorlopig niet in, zijn assistent is gespot met verhuisdozen voor het huis waarin hij woonde met Kourtney. Ouch! 

Voor wie het nog niet doen: volg Blake Lively en Ryan Reynolds op Instagram en Twitter. Ze zijn namelijk hilarisch! Alleen blijkt het getrouwde stel niet álles van elkaars social media gebruik af te weten. Blake heeft een aantal foto's van haar man op Instagram geplaatst en toen een redacteur van BuzzFeed vroeg wat hij daarvan vond, was hij heel erg verbaasd. Hij weet er helemaal niks van af! "Het is grappig, want we zijn altijd samen en we praten constant, maar we praten niet over dit soort dingen". Oeps! Toen hij de halfnaakte foto zag had hij deze reactie: "Oh, Jezus. Good times. Maar dit is wel een beetje genant, misschien moeten we hier nog maar even over praten". Oeiii, dat klinkt serieus, maar omdat we weten dat Ryan niet vies is van een beetje sarcasme gaan we ervan uit dat dit een grapje was. 

Kim Kardashian heeft veel fotoshoots gedaan in haar leven, maar deze zullen we niet snel vergeten. Het is misschien wel de raarste fotoshoot die Kim ooit gedaan heeft. Dat komt vooral door de outfit die ze draagt. Of moeten we zeggen: de outfit die ze NIET draagt. De realityster is namelijk semi naakt te zien. En de locatie ziet er ook niet echt inspirerend uit. Leuk detail: de shoot is gestyled door manlief Kanye West. Nou ehhh… wij weten niet zo goed wat we ervan vinden. 

Na het filmpje waarin ze tongend te zien zijn, is het wel duidelijk dat Miley Cyrus een relatie heeft met Victoria's Secret model Stella Maxwell. Het model heeft onlangs een interview gedaan en er werd natúúrlijk ook gevraagd naar haar nieuwe liefje. Want hoe hebben ze elkaar eigenlijk leren kennen? "Via Grindr", antwoordde Stella, maar dat bleek een grapje te zijn. Maar het is wel online ontstaan! "We hebben elkaar leren kennen via Instagram door gemeenschappelijke vrienden", aldus Stella. Instagram blijkt dus een heel goede plek voor de liefde te zijn! 

Watch on YouTube

Arme Demi… De zangeres maakte een pijnlijke smakker op het podium tijdens een optreden om haar nieuwe single 'Cool For The Summer' te promoten. Tja, een spekglad podium en torenhoge hakken zijn niet echt een goede combinatie. Gelukkig kan de zangeres er wel om lachen. "Well… It's not a tour without busting ass!!!!!!" twittert ze. Oei Demi, volgende keer beter oppassen! 

Watch on YouTube

Rihanna mag dan heel trots zijn op haar videoclip voor 'Better Have My Money', maar het heeft haar wel veel geld gekost (ironisch genoeg). Adverteerders willen namelijk niet dat hun reclame voor de clip wordt afgespeeld en hebben al voordat de clip uitkwam contact opgenomen met Vevo om ervoor te zorgen dat hun advertentie niet getoond werd. Ze willen namelijk niet dat consumenten denken dat zij de inhoud van de videoclip goedkeuren. Volgende keer weer een bravere videoclip maken die wél geld in het laatje brengt, Rihanna? 

Until next week,
XOXO Girlscene

BronBronBronBron
Beeld: Instagram & Twitter