News

Ariana Grande zegt wéér sorry voor het donut-incident

Ariana Grande heeft niet de beste week achter de rug. Iedereen was in rep en roer toen er een video uitlekte van Ariana en haar achtergronddanser die elkaar uitdaagden om stiekem een donut te likken. Dat was dus niet zo stiekem, want de hele wereld heeft het gezien en mensen zijn not amused. Ook zei ze 'Ik haat Amerikanen'. Oei, niet zo'n slimme zet van de zangeres. Nu moet Ariana diep door het stof en heeft ze een openhartige YouTube-video gemaakt waarin ze -wederom- sorry zegt: "Ik ben zo teleurgsteld in mezelf". 

Als Ariana een week in haar leven zou mogen overslaan, dan kiest ze vast voor deze week. Al de hele week ligt ze onder vuur door het donut-incident. TMZ lekte een filmpje uit van de zangeres waarin ze niet alleen zoenend met haar achtergronddanser werd vastgelegd, maar waarin je ook kon zien dat ze stiekem een donut likte en 'Ik haat Amerikanen' zei. 

De beruchte donut-video: 

Watch on YouTube

Het filmpje zet Ariana in kwaad daglicht en ze kreeg dan ook veel kritiek over zich heen. De zangeres bood eerder deze week haar excuses aan en ze legde uit dat ze niet blij is met de voedselindustrie in de Verenigde Staten. Deze excuses bleken niet genoeg, want ze heeft een YouTube-video gemaakt waarin ze weer sorry zegt voor haar gedrag. "Ik heb het gevoel dat ik mijn kans heb gemist oprecht mijn excuses aan te bieden", zegt ze nu in de video. "Het zien van een video waarin je je slecht gedraagt is zo'n harde confrontering. Ik was echt teleurgesteld in mezelf." De zangeres belooft dat ze van haar fouten wil leren. "Ik wil nooit minder dan een positieve invloed zijn." Ze sluit af: "Het spijt me echt en ik hou van jullie."

Watch on YouTube

Dit verhaal krijgt sowieso nog een staartje, want de politie en gezondheidsautoriteiten zijn het donut-fiasco aan het onderzoeken. Ariana heeft de gelikte donuts niet gekocht en er bestaat een kans dat andere klanten de donuts hebben gekocht, wat natuurlijk niet zo fris is. De gezondheidsautoriteiten noemen de actie 'kwaadwillig' omdat het volgens hen duidelijk was dat Ariana het expres deed. 

Vergeef jij Ariana het donut-incident of vind je het nog steeds niet kunnen? Denk je dat haar excuses oprecht zijn? 

Bron, bron, bron

Must reads 👀