Lifestyle

Maak kans op een jaar lang katerontbijt en schoonmaak

Het moeilijkste aan het leven van een student? Dat moeilijke tentamen halen, maar ook het vinden van een kamer. Vooral in Amsterdam is het vrijwel onmogelijk. Gelukkig komen er steeds meer plekken waar studenten terecht kunnen. In augustus opent The Student Hotel Amsterdam-City haar deuren; je betaalt een all-inclusive bedrag en krijgt er niet alleen een kamer, maar ook een gym, fiets, studieruimte en game room voor terug! Als jij je nu inschrijft met een speciale Girlscene-code, maak je kans op een jaar lang gratis katerontbijt en schoonmaak. Lees snel verder voor de details. 

Nooit meer ouderwets hospiteren, vuilnis op de gang en driedubbel onderhuren, want The Student Hotel wordt alsmaar populairder. We hebben het over een hotel-style woonconcept. Een watte?! Dat is een plek waar studenten voor een maximaal een aantal maanden kunnen wonen, zonder gedoe en met veel extra's. The Student Hotel Amsterdam-City wordt binnenkort geopend en geloof ons: daar wíl je een tijdje vertoeven. En nee, we worden niet betaald om dit te schrijven ;-). 

The Student Hotel Amsterdam-City heeft bijna 600 kamers beschikbaar. En niet zomaar kamers, een kamer die groter is dan een bezemkast en die ook nog een panaroma view heeft. Tel daar maar eens een luxe en-suite badkamer, hi-speed internet en flatscreen tv bij op. Wow! Maar dat is niet het enige, zo kun je als bewoner gebruik maken van onder andere een private gym, bibliotheek, studieruimtes, game room met ping pong- en pooltafels, gemeenschappelijke keukens en een VANMOOF fiets om de stad mee te verkennen. Het is een super geschikte plek om te vertoeven als je stage gaat lopen en voor een aantal maanden een kamer zoekt, maar ook als je gaat studeren in Amsterdam en er nog niemand kent. Er worden namelijk regelmatig evenementen georganiseerd zoals bbq's, filmavonden, en game avonden. Zo kun je makkelijk nieuwe mensen leren kennen. Score!


De onderstaande foto's zijn niet van The Student Hotel Amsterdam-City, maar van andere vestigingen van The Student Hotel. Maar zo krijg je wel een beetje een idee hoe de vestiging in Amsterdam eruitziet. 





The Student Hotel Amsterdam-City is gevestigd in de Wibautstraat en opent in augustus 2015 haar deuren. Dat is op een steenworp afstand van de Hogeschool van Amsterdam, de Universiteit van Amsterdam, de Vrije Universiteit en een metrostation. Je kunt vanaf nu een kamer boeken, zonder wachtrijen of hospiteeravonden. Bovendien betaal je een all-in prijs; je hoeft alleen je koffertje naar binnen te rollen en The Student Hotel regelt de rest. Afhankelijk van het kamertype, betaal je vanaf € 815,- per maand, voor de maximale periode van 10 maanden. 

Nog even alles op een rijtje:
Wat? Een volledig gemeubileerde kamer inclusief servicekosten, met privé badkamer, tv, Wi-Fi en onbeperkt gebruik van alle bovengenoemde faciliteiten. 
Voor wie? Studenten, stagiaires, young professionals
Prijs? Vanaf € 815,- per maand
Periode? Vanaf 2 weken tot 10 maanden

En voor wie niet vies is van een beetje luxe, bedacht The Student Hotel speciaal voor Girlscene-lezeressen iets leuks. Bij het boeken van een kamer via www.thestudenthotel.com met de speciale code GIRLSCENE maak je kans op een jaar lang gratis schoonmaak én een uitgebreid katerontbijt op de zondag! 

Wat vind jij van het concept van The Student Hotel?