Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij, van Lucy Hale en Kylie Jenner, tot Rihanna en Kristen Stewart. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Lucy Hale

Lucy heeft de afgelopen dagen genoten van een zonovergoten vakantie in Maui, Hawaii. Ze was daar samen haar vriend Anthony Kalabretta en dat ze heel erg verliefd zijn was wel duidelijk… de twee waren niet vies van wat PDA! Helemaal zen en zongebruind loopt de actrice over de straten van Hollywood. Ze draagt een streepjesshirt met shorts en leren mannenschoenen. Lucy maakt de look af met een hoedje, zonnebril van Ray Ban en een designer bag. 

Kristen Stewart

Kristen Stewart maakt de straten van Parijs onveilig. Ze is onderweg naar een fashion show. Eerder op de dag liep ze mee in een show van Karl Lagerfeld, samen met actrice Julianne Moore. Toen was ze iets meer opgedoft dan ze nu is, we gokken dat deze casual outfit iets comfortabeler is ;-). Kristen draagt een muts, grijze Tee, zwarte bomberjack, Levi's 501 jeans en sneakers van Converse. 

Jennifer Lawrence

Jennifer is nog steeds op huizenjacht. Ze heeft net een huis bezichtigd in de buurt Tribeca in New York. Het lijkt haar niet echt mee te zitten, want de afgelopen weken heeft ze al heel wat huizen bekeken. De actrice ziet er wel heel fabulous uit voor de gelegenheid. We zijn vooral verliefd op haar zonnebril en boyfriend jeans! 

Rita Ora

Rita ziet er lekker rocky uit in Londen. Het regent pijpenstelen, maar als je zo beroemd bent als de zangeres hoef je geen paraplu te dragen ;-). Ze draagt een jurkje dat zo goed een lang T-shirt had kunnen zijn (of is dat het ook?) in combinatie met een leren jas, een hoedje, ronde zonnebril en hoge zwartleren laarzen van Chanel. 

Jessica Alba

Wat ziet Jesscia er toch altijd leuk uit! We zouden deze outfit met een wijde blouse en baggy broek zo aantrekken. Ze weet als geen ander hoe ze een casual outfit toch heel vrouwelijk maakt door het te combineren met de juiste accessoires. De schoenen, tas en zonnebril maken de outfit helemaal af. We love! 

Rosie Huntington-Whiteley

Vrijwel elke week verschijnt Rosie Huntington-Whiteley in een stijvolle outfit. Zij mag ons weleens modeadvies geven! Het model draagt een witte bomberjack, gecombineerd met een simpele witte Tee, ripped jeans en beige pumps. We zijn heel jaloers op haar customized Chanel boy bag! 

Kylie Jenner

Kylie Jenner is geen typische tiener. Niet alleen heeft ze net een huis gekocht van ruim twee miljoen dollar, maar ze loopt ook rond in peperdure outfits. Haar outfit bestaat uitsluitend uit items van heel dure merken. De zonnebril is van Porsche, de schoenen zijn van Alexander Wang, de tas is van Hermès en de lange jas is van Kimora Lee Simmons. 

Rihanna

Als er iemand fan is van casual outfits, dan is Rihanna het wel. Zij trekt lekker aan waar ze zin in heeft -althans, zo ziet het eruit- maar op de één of andere manier ziet het er altijd fashionable uit. Niet te veel poespas, gewoon een simpel T-shirt en een joggingbroek van Adidas. De rode lipstick zorgt ervoor dat de outfit iets minder casual is. 

Kendall Jenner

Kendall is altijd onderweg en daarom wordt ze weer op het vliegveld gespot. Geen comfortabele vliegtuigoutfit voor het model, maar torenhoge hakken van Jimmy Choo. Haar tas en vest zijn beide van Balmain, de jeans van Rag & Bone en de sleutelhanger van bont is van Fendi.  

Elle Fanning

Elle laat zien hoe je met weinig items een geweldige look kan creëren. De eyecatcher is duidelijk haar prachtige jurk van spijkerstof, die ze combineert met een rode designer bag en simpele espadrilles. Zoals je ziet heeft ze niet gekozen voor accessoires – zelfs geen grote zonnebril waar de celebs zo dol op zijn! En terecht, want meer heeft ze ook helemaal niet nodig. 

Wie rockt de look? En wie slaat de plank volledig mis?

Beeld: gettyimages

Must reads 👀