Lifestyle

7 signalen dat hij je écht leuk vindt

Je bent tot over je oren verliefd en kan je geluk niet op. Als je aan hem denkt, dan kan je niet stoppen met glimlachen. Verliefdheid is heel fijn, maar het heeft ook zeker nadelen. Ineens ben je verschrikkelijk onzeker en twijfel je of het voor hem ook zo is. Hoe weet je nou of hij jou ook écht leuk vindt? Gelukkig zijn er een aantal signalen waaraan je heel duidelijk kunt merken dat het wel goed zit. Als je een aantal van deze signalen herkent dan weet je het zeker: hij vindt jou écht leuk! 

1. Hij neemt initiatief
Hij stuurt je een berichtje als je wakker wordt en vraagt aan het einde van de dag hoe het op je werk was. Hij stelt voor om samen die film te kijken die hij graag wilt zien. Hij is degene die jouw hand pakt tijdens een feestje met zijn vrienden. Er gaat geen dag voorbij dat jullie elkaar niet spreken en je merkt aan alles dat hij je graag wilt zien. Geen loze beloftes en afspraken die hij afzegt, hij doet alles om bij jou te zijn.  

2. Hij is open en eerlijk
Als hij een rotdag heeft gehad dan heeft hij aan jou verteld waarom. Hij vertelt over dingen die hij leuk vindt, maar ook over dingen die hij moeilijk vindt. Hij praat jou bij over alle rare trekjes van zijn familieleden en de inside jokes van zijn vrienden. Elk onderwerp is bespreekbaar en hij doet niet geheimzinnig over bepaalde dingen. Als je hem iets vraagt dan weet je dat hij eerlijk zal antwoorden, want je weet dat hij nooit tegen jou zou kunnen liegen. 

3. Hij luistert naar je
Hij weet welke film je al duizend keer hebt gezien, hoe je vriendinnen heten en waar je 's nachts voor wakker gemaakt kan worden. Ook komt hij een paar dagen later nog terug op een gesprek en als je het hebt over Julia, dan weet hij dat het jouw nichtje met krullen is. Hij onthoudt alle details, ook al zijn ze onbelangrijk. Hij stelt vragen als je wat vertelt, omdat hij geïnteresseerd is in jouw verhaal. Je weet dat je bij hem terecht kan als je met iets zit, omdat je weet dat hij naar je luistert en je steunt. 

4. Hij ziet de toekomst met jou
Als je vraagt wat hij volgende week doet dan vraagt hij of je misschien zin hebt om naar het strand te gaan. Als hij het heeft over deze zomer, dan vraagt hij zich af of jullie samen weg zouden kunnen gaan. Als hij misschien wil gaan studeren op een andere plek dan bespreekt hij met jou hoe jullie elkaar dan nog regelmatig kunnen zien. Het is duidelijk dat hij zijn toekomst samen met jou ziet. 

5. Hij doet anders in jouw bijzijn 
Als hij met jou is dan kun je merken dat hij een beetje zenuwachtig is. Hij is bij jou veel aanrakeriger dan bij anderen. Je hebt al een paar keer gehoord van vrienden en familie dat hij zich anders gedraagt in het bijzijn van jou. Het is duidelijk dat je niet zomaar iemand voor hem bent. 

6. Hij laat weten dat hij je leuk vindt 
Hij zegt altijd hoe mooi je bent en hoe leuk hij je vindt. Hij is zeker niet zuinig met complimentjes en neemt regelmatig een (klein) cadeautje voor jou mee. Hij geeft jou het gevoel dat je het allerleukste meisje ter wereld bent en dat er nooit iemand anders aan jou kan tippen. 

7. Hij doet dingen die hij normaal niet zou doen
Hij vindt Gossip Girl helemaal niks, maar omdat het jouw lievelingsserie is kijkt hij wel een aflevering mee. Hij gaat mee naar een feestje van jouw beste vriendin waar hij helemaal niemand kent. Je weet dat hij het allemaal niet even leuk vindt, maar voor jou doet hij het graag en vindt hij het soms nog leuk ook. 

Wil jij weten of jouw relatie serieus is? Deze 50 tekens geven aan dat jullie een rooskleurige toekomst samen hebben. 

En? Vindt hij jou echt leuk? 

Beeld: thinkstockphotos