Lifestyle

Goodbye Girlscene: Stagiaire Anouk neemt afscheid

Wat is de tijd voorbij gevlogen! Eind januari startte ik als stagiaire bij de allerleukste meidenblog van ‘t land en nu, vijf maanden verder, is het feestje voorbij… Ik wil jullie alvast bedanken voor het lezen en reageren onder de artikelen die ik geschreven heb. In dit afscheidsartikel lees je over de hoogtepunten van mijn stage bij Girlscene. Lees je mee?

Ik wist het direct: ik wil stage lopen op de redactie van Girlscene. Binnen twee dagen ontving ik van Danique een mailtje terug dat ik op sollicitatiegesprek mocht komen voor de redactiestage. Ik vloog direct twee meter de lucht in van geluk en dronk er een glaasje op met vriendinnen! Tijdens het sollicitatiegesprek met Danique en Emma voelden we een klik en twee dagen later hoorde ik dat ik was aangenomen en dat ik eind januari kon beginnen! Whoehoee!

Links: oufit of the day, rechts: Koken tijdens het Florida Grapefruit event samen met tv-kok Mathijs Vrieze

Regelmatig schreef ik DIY artikelen. Ik bezocht kringloopwinkels, struinde Pinterest af voor inspiratie, knutselde, hield mijn camera in de aanslag en maakte van de foto’s collages met uitleg. Sowieso ben ik een groot fan van de kringloop, omdat je hier bijzondere vintage spullen vindt een paar euro. Uniek én budget! De vaasjes die ik versierde met papieren onderzetters staan nog steeds op mijn bureau. En de kettinkjes met DIY stenen hangers draag ik vaak. Ik schreef de serie artikelen 'Dit wist je nog niet over…?' Je leert Danique, Emma, Renée, Marjolein en mijzelf in deze artikelen nog beter kennen.

Ook schreef ik veel over taboe onderwerpen. Dat zijn onderwerpen die erg gevoelig liggen, waar je stiekem wel over wil lezen, maar het niet zelf zou durven opzoeken op internet. Regelmatig haalde ik inspiratie van het forum voor leuke taboe artikelen. Lezeressen stelden op het forum vragen over bijvoorbeeld masturberen en hier komt binnenkort een artikel over. Als ik zo’n artikel schrijf ben ik benieuwd naar jullie reacties. Ik vond het zo gaaf om te lezen in de reacties dat sommige meiden echt iets aan het artikel over vaginisme hebben gehad. Ook vond ik jullie reacties bij het artikel over mijn synesthesie heel leuk om te lezen! 


Links: Red Velvet cupcakes meegebracht van De Drie Graefjes, rechts: knuffelen met de kantoorhond 

Girlscene zoekt stagiaire
Wil je net als ik ook een redactiestage lopen bij Girlscene? Dat kan! Girlscene is per direct op zoek naar een zomerstagiaire. Lijkt het je gaaf om te schrijven voor Girlscene? Stuur dan een mail met jouw motivatie en jouw cv naar danique@girlscene.nl.De redactie van Girlscene is ook nog op zoek naar een stagiaire in de periode september t/m januari. Stuur dan een mail met jouw motivatie en jouw cv naar danique@girlscene.nl en scoor die redactiestage!

Ik wil jullie meiden bedanken voor de leuke reacties op mijn artikelen en natuurlijk wil ik ook Danique, Emma en Renée bedanken voor de fantastische maanden en de gezelligheid! ♥ You are the best! 

Veel liefs,
Anouk ♥