News

Goed nieuws over Mila Kunis en Ashton Kutcher!

We kunnen het bijna niet geloven… Is het echt waar? Zo'n beetje iedereen weet dat Mila Kunis en Ashton Kutcher hun privéleven zo privé mogelijk maken, maar nu hebben ze wel heel belangrijk nieuws om mee te delen met de wereld. Het was nieuws waar iedereen op wachtte en nu het eindelijk uit is kun je niets anders doen dan dolblij zijn voor het koppel. Lees snel verder!

Het is een van de mooiste dagen van je leven en het is in ieder geval een dag die je nooit meer vergeet… Je trouwdag. Jep, People magazine bevestigt dat Mila Kunis en Ashton Kutcher getrouwd zijn. Woehoe, wat een goed nieuws! Mila en Ashton zijn al een tijdje een happy family – baby Wyatt werd vorig jaar oktober geboren – maar het enige waar de wereld nog op wachtte was de trouwdag van de twee. Ashton ging ongeveer een jaar geleden op zijn knieën voor Mila, maar tot nu was er nog geen signaal van een bruiloft. Maar dit weekend vond het feest eindelijk plaats!


Gaat de rest van de wereld ooit een foto van het huwelijk zien? Reken daar maar niet op. Mila en Ashton zijn erg op hun privacy gesteld, dus je hoeft er niet eens van op te kijken dat de gasten van de bruiloft pas 24 uur voor de grote dag details kregen over de locatie. Niemand wist waar het huwelijk ging plaatsvinden tot precies een dag voor de ceremonie. Dat is pas geheimzinnig! Een mogelijke trouwlocatie is het huis van Guy Oseary, de zakenpartner van Ashton en ook de manager van U2 en Madonna. Zijn huis ligt op zo'n goede locatie voor het koppel dat niemand van buitenaf sneaky foto's kan maken.

Stiekem zijn wij erg benieuwd naar de trouwjurk van Mila. We kunnen ons goed voorstellen dat ze er fantastisch uitziet, dus het is hopen (en wachten) tot er wat foto's uitlekken… 

Gefeliciteerd Mila en Ashton!

Had jij verwacht dat Mila Kunis en Ashton Kutcher dit weekend zouden trouwen? Denk je dat er ooit meer informatie over hun grote dag uitlekt?

Bron en bron
Beeld: Getty Images