Lifestyle

7 tips om je borsten kleiner te laten lijken

Er zijn genoeg middelen om je borsten groter te laten lijken, dat is inmiddels wel bekend. Een push up bh hier en een goed topje daar… maar wat is er voor meiden met grotere borsten die graag optisch een kleinere voorgevel willen? Je kunt ze natuurlijk niet verstoppen, maar met een paar handige tips kun je jouw borsten wel kleiner laten lijken. Girlscene zet een aantal tips voor jou op een rijtje. 

De juiste maat bh
Dit wordt zo vaak gezegd, maar veel vrouwen dragen de verkeerde beha maat. Als jij grote borsten hebt en je draagt eigenlijk een verkeerde maat dan kun je dat goed zien in strakke shirts. Weet je het niet zeker of twijfel je over je maat? Ga naar een lingeriezaak en laat jouw maat opmeten.

De minimizer bh
Je hebt push up bh's, normale bh's en bh's die je borsten kleiner laten lijken. Deze bh’s zorgen ervoor dat je borsten als het ware naar beneden gedrukt worden. Het is wel belangrijk dat je de goede cupmaat en de goede omvang kiest, anders krijg je niet het resultaat dat je wilt. Je kunt dit soort bh’s bijvoorbeeld bij de Hunkemöller kopen. De bh’s kosten wat meer, maar dan heb je ook wat!

Topjes
Wil je jouw borsten kleiner laten lijken? Draag dan geen topjes met een hoge hals of een coltrui. Laat juist wat meer huid zien. Draag shirtjes met een V-hals. Een V-hals legt de nadruk op de verticale lijn in plaats van de horizontale lijn. Draag geen grote vormloze shirts. Je borsten lijken hierdoor alleen maar groter. Daarnaast kun je beter geen franjes, bloemen, printjes en patroontjes als je je borsten optisch kleiner wil laten lijken. Hiermee vestig je de aandacht op je borsten. Donkere kleuren vallen minder op dan felle kleuren. Draag donkere kleuren als je wil dat jouw boezem minder opvalt. Skip te strakke topjes met knoopjes in het midden om de aandacht van je borsten af te houden.

Stof
Kijk uit met stoffen. Een dikke trui doet jouw borsten groter lijken net als de stoffen fluweel en satijn. Deze stoffen laten de grootte van je borsten meer opvallen.

Sieraden
Lange kettingen vestigen juist de aandacht op jouw boezem. Probeer eens een kleiner kettinkje, eentje die in je hals bij je sleutelbenen valt.
 

Watch on YouTube

In het filmpje hierboven zie je wat je nog meer kunt doen aan het kleiner laten lijken van je boezem.

In dit artikel geven we voornamelijk tips die gaan over het kleiner doen laten lijken van je borsten. Je kunt twee dingen doen om je borsten daadwerkelijk kleiner te maken, bijvoorbeeld afvallen. Je borsten bestaan voor een deel uit vet. Als je afvalt, verlies je ook gewicht bij je borsten. Ben je aan de pil? De pil zorgt ervoor dat je borsten (en billen) qua rondheid toenemen. 

Ben je onzeker over jouw borsten of ben je er juist ontzettend blij mee? Praat mee met meiden op het forum over in dit topic. 

Ben jij tevreden met jouw cupmaat? 

Bron, bron
Beeld: Thinkstock