Lifestyle

11 manieren om je vriend in de mood te krijgen

Als jij een (lange) relatie hebt zul je vast wel merken dat soms de spanning een beetje mist. Jullie extreme verliefdheid is voorbij, maar jullie willen die spanning weer een beetje voelen. Hoe kun je hem opgewonden maken? Wat is zijn fantasie? Hoe kom je een beetje uit die sleur? Girlscene vertelt het je in dit artikel.

Kook voor hem
Liefde gaat bij mannen door de maag. Wat vindt hij lekker? Als je weet wat zijn favoriete maaltje is, kook dat dan op een dag wanneer jullie samen zijn. Verras hem met zijn favoriete gerecht nadat hij klaar is met studeren of werken. Hier scoor je sowieso punten mee!

Een nieuw lingeriesetje
Je kunt je vriendje verrassen met een nieuw setje. Als je het durft kun je voor hem strippen door langzaam je kleding uit te doen. Dit is de eerste keer een beetje spannend, maar probeer je te ontspannen en er plezier in te hebben. Jongens vinden dit super opwindend.

Zijn fantasie
Wat is zijn fantasie? Als je het niet weet, kun je het hem gewoon vragen. Hij zal waarschijnlijk een beetje lacherig reageren, maar zodra je weet dat hij bijvoorbeeld gek is op jarretels, weet jij dat je de volgende keer langskomt met jarretels aan… Sommige dingen moet je gewoon bespreken. Bespreek ook jouw fantasieën met hem, want dat maakt jullie relatie nog leuker en spannender!

Pikante tekstberichtjes
Stuur hem een berichtje waarin je vertelt dat je hem graag wilt. Dit is vooral heel erg spannend wanneer jullie bijvoorbeeld op een saai familiefeest zijn… Jongens vinden het leuk als je initiatief neemt en hem gek wilt maken. Hier scoor je zeker puntjes mee.

Een spontane zoen
Spontaan zoenen vind hij vast niet erg! Geef hem een dikke zoen als jullie in de winkel zijn, bij zijn oma op bezoek zijn of gewoon thuis als jullie de hond uitlaten. Verras hem en doe spontaan. Dit kan hij zeker waarderen!

Ga op hem zitten op de bank
Doe eens gek tijdens de film. Ga op zijn schoot zitten en maak hem gek. Doe dit wel op een goed moment, niet tijdens de climax van de film natuurlijk, want dat kan hij niet altijd waarderen ;-). Als de film toch al saai is, kun je net zo goed die uurtjes doden met zoenen, am I right?

Wees dominant
Jongens vinden het leuk als meiden dominant zijn in de slaapkamer. Duw hem op bed, zeg dat hij moet doen wat jij zegt en wees streng. Jongens kunnen hier helemaal gek van worden.

Geef hem ‘de blik’ en loop naar boven
Ben je het helemaal zat om beneden met je vriendje bij je ouders te zitten? Soms kan zo’n gezellig familiemoment extreem lang duren. Het liefste wat jij wilt is met hem naar boven. Loop de kamer uit, geef hem de blik en loop naar boven. Wedden dat ‘ie achter je aankomt en meeloopt naar boven…

Op zijn lip bijten
Jongens vinden het meestal fijn er zachtjes op hun lippen gebeten wordt tijdens het zoenen. Sommige jongens worden hier helemaal gek van en verlangen naar meer. Weet je niet of jouw vriendje een love-bite kan waarderen? Probeer het eens en kijk wat hij ervan vindt.

Op zijn vinger zuigen
Als jij op zijn vinger zuigt, krijgt hij hier wilde fantasieën bij.

Masseer hem
Een massage is ontspannend en kan een manier zijn om in een goede sexmood te komen. Je kunt je vriend gek maken tijdens een massage door in de buurt van zijn penis te masseren.

Beeld: Thinkstock

Must reads 👀