Lifestyle

20 gênante dingen tijdens seks

De eerste keer naar bed gaan met je nieuwe vlam is super spannend. Allerlei vragen schieten er door je hoofd. Heb ik me wel goed geschoren? Ruik ik niet naar zweet? Snif, snif… Eenmaal op bed vliegen de kleren door de kamer en ben je helemaal relaxt, totdat je per ongeluk een scheetje laat. Ah, wat gênant! Girlscene zet voor jou nog meer genante dingen tijdens de seks op een rijtje.

Skinny jeans
As you all know, een skinny jeans krijg je niet 1, 2, 3 uit… Je probeert het op de meest sexy manier naar beneden te trekken, maar nee je moet er echt even bij gaan zitten… Hinkend sta je op om de broek uit te krijgen en je denkt alleen maar: waarom, waaaaarom werkt die broek niet mee! Argh!

Jongens en bh’s…
Voor de meeste mannen is het losmaken van een bh net zo moelijk als het spelprogramma Wie Is De Mol. Meestal grijp je zelf in en heb je hem binnen een seconde open…

Oma onderbroek
Je trekt je broek uit en ziet dat jij een hele oncharmante onderbroek aan hebt! HELP! Als hij het maar niet ziet! Als je had geweten dat je vanavond naar bed zou gaan met hem, had je sowieso dat nieuwe slipje aangetrokken. Schaam, schaam…

Condoom
Jullie zijn bij het moment dat hij zijn condoom omdoet, maar het lukt niet zo goed. Hij wordt zenuwachtig en de wind gaat liggen… Kan gebeuren! Praat er niet over, zoen hem en maak hem weer opgewonden. De tweede keer lukt het vrijwel altijd!

Niet nat genoeg
Voorspel kan helpen om jou vochtig te maken. Neem hier dus de tijd voor. Je wordt vanzelf wel nat. Het is erg pijnlijk om seks te hebben als jouw vajayjay niet nat genoeg is. Glijmiddel helpt je een handje! 

Te strak
Tijdens seks is het belangrijk dat je jij jouw bekkenbodemspieren ontspant. Het kan heel erg pijn doen als jouw spieren te strak zijn. Mannen vinden het meestal wel fijn, maar het kan voor mannen soms ook te strak zijn, waardoor zij eerder kunnen klaarkomen. Probeer goed te ademen en laat die spiertjes daar ‘los’.

Zweet
Niet het meest charmante onderwerp, maar het kan gebeuren dat je tijdens een potje seks goed hard zweet! Niets mis met die lichaamssappen, maar je bed verschonen na een vrijpartij is echt een klus… Neem een douche na jullie vrijpartij en jullie voelen je weer helemaal fris! 

Niet ‘schoon’ zijn
Het wel zo fijn om je lekker ‘schoon’ te voelen bij je intieme zones, en dat geldt natuurlijk ook voor hem! Goede tip: neem vooraf samen een lekkere douche en zeep elkaar lekker in. Gebruik geen zeep bij jouw vagina! Speciale zeep kan wel, maar lauwwarm water is eigenlijk het beste voor je vagina.

Oeps, verkeerde gaatje…
Hij wil in jou gaan, maar schiet per ongeluk een beetje uit… Je krijgt het doodsbenauwd… Nee, nee, nee! Goooo awayyy!

Scheetje uit je vajayjay
Als je heel erg opgewonden bent, vergroot jouw vagina zich. Dat is heel normaal. Het kan voorkomen dat er tijdens de seks of tijdens een seksstandje lucht in jouw vajayjay komt. Als jullie doorgaan met seksen, hoor je soms een ‘scheet geluidje’… Veel meiden vinden dit ontzettend gênant… Maar hé, het gebeurt iedereen!

Een echt windje
Soms kun je zo in het moment opgaan en zo ontspannen zijn dat je per ongeluk een windje laat. Super gênant natuurlijk!

Oerkreten
Je probeert altijd heel sexy te kreunen, maar soms klinken jouw kreten echt als die van een Ork (weet je wel, die van Lord Of The Rings en The Hobbit)… Ah whatever, hij zal het vast wel sexy vinden!

Kramp
Het kan er zomaar ineens inschieten: kramp in je been. Heel gênant en pijnlijk ook vooral… Stop eventjes, laat je been even rusten, strek hem een keer en meestal is de pijn snel weg!

Braakneigingen
Soms ben je net even te enthousiast en gaat hij net iets te diep jouw mond in… Braakneigingen… Oeps!

Scheren
Jullie liggen op bed en jij komt erachter dat je al een week niet hebt geschoren. Help! Mannen vinden het meestal geen probleem. Maak er een grapje over en go with the flow…

Baby talk of dirty talk
Beter gezegd: te lieve woordjes of te ruige woorden. ‘Tietjes’ wil je niet uit zijn mond horen, en ‘b*tch’ is vaak ook een dikke turn off! Houd het ergens in het midden.

Uit de maat
Als jij zijn lichaam nog niet zo goed kent, moet je eerst wennen aan zijn lichaam. Het is heel normaal dat jullie elkaars ritme nog niet goed kunnen volgen. Maar gelukkig: oefening baart kunst ;-).

Te wild
Uit enthousiasme gooit hij je keihard op bed of knalt ‘ie je tegen de muur. Je stoot je arm tegen de bedrand of jullie knallen met de koppen tegen elkaar. Wees wild, maar niet té wild! Je wilt niet met een zak ijs op je been en een tampon in je neus in het ziekenhuis belanden!

Dat ‘ie alleen aan zichzelf denkt
De seks is niet klaar als hij klaar is… En doe ook niet alsof je klaar bent als je nog niet ‘klaar’ bent! Een orgasme faken is iets waar je geen gewoonte van moet maken. Neem lekker de tijd en geef hem hints.

Dat hij te snel klaarkomt
Mannen komen over het algemeen sneller klaar dan vrouwen. Een man zou ook liever langer willen doorgaan, maar soms kan het plotseling gebeuren! Het is niet per se heel gênant voor jou, maar meer gênant voor hemzelf.

Wil jij tips voor de eerste keer seks? Girlscene schreef er al eerder een artikel over. Deze vind je hier. Wil je meepraten over jouw eerste ervaring met seks en ben je benieuwd hoe andere meiden dit ervaarden? Kijk dan op ons forum!

Heb jij wel eens iets heel gênants meegemaakt tijdens een vrijpartij? Deel het met ons in de reacties hieronder!

Beeld: Thinkstock

Must reads 👀