News

Miley Cyrus is hevig zoenend betrapt met nieuwe liefde

Miley Cyrus heeft net een relatie achter de rug met Patrick Schwarzenegger, maar veel liefdesverdriet heeft ze niet. De zangeres heeft niet stil gezeten en is weer lekker aan het daten geslagen. Met succes, want ze heeft iemand gevonden waar ze meer voor voelt. Er werd al een tijdje gespeculeerd over de nieuwe vlam van Miley, maar de relatie is nu dubbel en dwars bevestigd. Miley en haar nieuwe lover zijn hevig zoenend betrapt en wij hebben de foto's! 

We schreven al eerder over Miley en haar nieuwe liefde, de zangeres heeft het namelijk heel gezellig met Victoria's Secret-model Stella Maxwell! En wel iets leuker dan alleen gezellig. De twee zijn in Hollywood vastgelegd door een paparazzo terwijl ze hevig aan het zoenen waren. Dat bevestigt wel dat ze meer zijn dan alleen vriendinnen! Bekijk de onthullende foto's van een zoenende Miley en Stella hier

Miley is druk met de opnames van een nieuwe videoclip, maar als ze vrij is dan spendeert ze elke minuut met Stella. Na alle geruchten die al sinds vorige maand de ronde deden, vonden ze het blijkbaar tijd om hun relatie te bevestigen. Het stel kon namelijk niet van elkaar afblijven en ze deden geen moeite om zich in te houden. Volgens een insider zit hun relatie helemaal goed: "Ze gaan zo makkelijk met elkaar om, het lijkt alsof ze al maanden aan het daten zijn". 

Het verbaast niemand dat Miley een relatie heeft met een vrouw, want de superster heeft nooit een geheim gemaakt van haar biseksualiteit. In een interview met Paper Magazine vertelde ze dat ze al sinds haar veertiende weet dat ze ook op vrouwen valt: "Ik zei tegen mijn moeder dat ik meisjes ook op een andere manier leuk vind. Ik vertelde haar dat ik meisjes net zo leuk vind als dat ik jongens leuk vind". 

Wat vind jij van Miley's nieuwe liefde? 

Bron, bron