News

Dit meisje ziet eruit als Harry Styles met make-up op

Ze zeggen dat we allemaal een lookalike hebben rondlopen. Omdat het bést moeilijk is om ons evenbeeld ergens op de wereld te vinden, denken we weleens na over onze celebrity lookalike. Misschien heb je wel iets weg van Selena Gomez of Hilary Duff, dat zou helemaal niet erg zijn! Maar de celebrity lookalike van Anna is wel heel vreemd… zij lijkt namelijk sprekend op Harry Styles – maar dan mét make-up op! Wow, dit is bizar. 

Het begon allemaal met een tweet van @Advil, oftewel Abdul. Hij tweette een foto van zijn vriendin Anna. Op deze foto lijkt ze sprekend op een gefotoshopte foto (snap je het nog?) van Harry Styles met make-up op. Maar echt, als twee druppels water! 

Abdul had nooit kunnen voorzien hoeveel reacties hij zou krijgen op de foto van zijn vriendin. Directioners zijn door het dolle heen en de tweet is al bijna 13.000 keer geretweet. "De Directioners zijn zo lief", vertelt Abdul aan Buzzfeed. "De reacties die ik heb gekregen zijn hilarisch. Iemand heeft mijn hele timeline doorgespit en vond een tweet van een jaar geleden waar ik schreef 'Harry Styles is letterlijk het meisje van mijn dromen'". Nou, hij heeft haar gevonden! 

Maar na een tijdje vond Abdul het wel weer mooi geweest. Hij heeft een andere foto van zijn vriendin gedeeld, en wat blijkt? Anna lijkt eigenlijk helemaal niet zoveel op Harry Styles, het lag gewoon aan de hoek waar de foto was gemaakt!

Maar ach, het blijft toch hilarisch om te zien ;-). 

Vind jij dat Anna op Harry Styles met make-up lijkt? 

Bron

Must reads 👀