News

Gossip Girl(scene) week 26

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Selena Gomez heeft een nieuwe liefde, Kylie Jenner onthult hoeveel selfies ze maakt voordat ze er één plaatst, Lady Gaga overweegt plastsiche chirurgie voor haar bruiloft en Beyoncé en Jay Z zijn niet langer het rijkste bekende koppel ter wereld. 

Selena Gomez is nog maar net vrijgezel, of ze schijnt alweer een nieuwe liefde te hebben. Rumour has it dat Selena is gevallen voor Alexander DeLeon, zanger van de band The Cab. Ze werden arm in arm gespot toen ze samen een hotel in New York verlieten. Ook heeft de brunette in een interview verteld dat ze wel weer open staat voor een nieuwe man in haar leven. Een bron heeft echter aan The Hollywood Reporter verteld dat 'er absoluut niets gaande is tussen Selena en Alexander'. Dit verhaal wordt sowieso vervolgd… 

Achter elke selfie zitten een heleboel mislukte selfies. En ja, dat geldt ook voor celebrities. Kylie Jenner is zeker niet vies van een selfie en plaatst regelmatig een foto van zichzelf waarop ze er jaloersmakend mooi uitziet, maar vergis je niet… er gaat een hoop werk aan vooraf! In een interview met DailyMail geeft de realityster toe dat ze maar liefst *tromgeroffel* 500 selfies neemt voordat ze er één plaatst! Wow. Dan zijn wij lang niet zo erg met onze selfiesessies van 50 foto's, toch? 


Dat Caitlyn Jenner haar hele leven heeft omgegooid, betekent niet dat ze geen Vaderdag meer viert. Caitlyn bracht (bijna) al haar kinderen bij elkaar (inclusief stiefkinderen, kleinkinderen en aanhang) voor een leuk uitje. Dat ziet er super gezellig uit! We zijn blij dat Caitlyn nu zo gelukkig is. 


Wat is er erger dan naast een huilende baby zitten in het vliegtuig? Naast je ex zitten. Het overkwam Gigi Hadid en Cody Simpson. De twee hadden een tijdje een relatie, maar het liep helaas op de klippen. Gigi is inmiddels samen met Joe Jonas (de nickname G.I. Joe doet al de ronde, hoe leuk is dat!). Het ziet er gelukkig niet naar uit dat het een bad break-up was, want Cody plaatste deze foto op Snapchat. En ach, later kunnen ze er vast om lachen ;-).  

Lady Gaga's bruiloft komt steeds dichterbij (althans, volgens Amerikaanse media is de trouwdatum heel dichtbij) en daarvoor wil ze er perfect uitzien. Volgens In Touch Weekly wil de zangeres per se dun in haar trouwjurk verschijnen. Lady Gaga zou er alles aan doen om flink af te vallen. "Ze is in paniek omdat haar trouwdatum steeds dichterbij komt en wil direct resultaat", vertelt een anonieme bron. Omdat ze niet snel genoeg afvalt, zou de zangeres zelfs bereid zijn om bij een plastisch chirurg aan te kloppen. "Ze is al begonnen met lasertherapie en denkt ook aan liposuctie", verklapt de ingewijde. "En ze gebruikt botox en fillers – ze wil er perfect uitzien."

Move over, Beyoncé en Jay Z! Zij zijn niet langer het rijkste bekende koppel ter wereld. Bey & Jay zijn van de troon gestoten door het nieuwste en hotste koppel van dit moment: Taylor Swift en Calvin Harris. De zangeres heeft dit jaar bakken met geld verdiend met haar muziek, maar ook met samenwerkingen als Coca Cola en Sony. Calvin heeft ook aardig wat geld in het laatje gebracht, hij is het gezicht van Giorgio Armani en Sol Republic. Samen zijn ze goed voor 146 miljoen dollar, terwijl Beyoncé en Jay Z 'slechts' 110,5 miljoen dollar op de bankrekening hebben. 

Until next week,
XOXO Girlscene

BronBronBronBronBron
Beeld: Instagram

Must reads 👀