News

Deze bizarre trend is geïnspireerd op Taylor Swift

Na de belly button challenge en de collarbone challenge, is er nóg een challenge gaande. De trend is momenteel razend populair en… geïnspireerd door Taylor Swift! Chinese jongeren zijn geobsedeerd door het handelsmerk van de zangeres: haar lange benen. Daarom doen zij de Taylor Swift challenge om te kijken of zij in de buurt komen van haar long legs. Dit is de zoveelste bizarre trend die uit China komt…

Ooit je benen vergeleken met die van Taylor Swift? In China doen ze het allemaal in de vorm van een challenge. Het begon allemaal met een foto van Taylor die haar benen over de schoot van drie mensen legde. Drie mensen inderdaad, want daar zijn haar benen lang genoeg voor. In China zijn lange benen heel erg gewild en daarmee is de Taylor Swift challenge begin deze week geboren. 

Met de Taylor Swift challenge test je over hoeveel personen jouw benen passen. De deelnemers willen het liefst in de buurt komen van de score van de zangeres, dus drie personen. Hoe meer personen, hoe beter! Als je de Taylor Swift challenge hebt gedaan dan post je een foto van jouw score op sociale media. De challenge is begin deze week gestart en er komen steeds meer deelnemers en foto's bij. Deze bizarre rage werd namelijk nog meer aangemoedigd toen een Chinese popster en acteur een foto plaatste waarop hij met gestrekte (lange!) benen op de bank zat.

Dit is weer een 'figure testing' trend die in China is gestart. In de afgelopen twee weken zijn er nog twee challenges gestart in dit land. Bij de belly button challenge test je of je jouw navel aan kan raken als je jouw arm achter je rug doet. En dan hebben we nog de collarbone challenge, een alarmerende skinny trend waarbij je zoveel mogelijk muntstukken of andere voorwerpen op je sleutelbeen laat balanceren. 

We zijn heel benieuwd of de Taylor Swift challenge ook overwaait naar Nederland… 

Wat vind jij van de Taylor Swift challenge? 

Bron

Must reads 👀