News

Dit is wat er gebeurt als ‘normale’ vrouwen de badkleding van Victoria’s Secret aantrekken

Het liefst zouden we deze zomer allemaal als een Victoria's Secret model over het strand paraderen. Als we de prachtige kiekjes van Doutzen Kroes, Candice Swanepoel en Adriana Lima in bikini zien dan zijn we toch wel een tikkeltje jaloers. De Victoria's Secret bikini's en badpakken die ze dragen staan de dames zó goed. Maar wat gebeurt er als 'normale' vrouwen de badkleding aantrekken, vrouwen die geen beschikking hebben tot een personal trainer en een Photoshopper? Kijk maar mee.

De zomer is aangebroken en dat betekent dat we zeer binnenkort in bikini moeten. Dat is voor sommige vrouwen toch een dingetje. En dan helpen die Victoria's Secret foto's niet mee. Niet iedereen is gezegend met een slamming body zoals Doutzen die heeft. Maar goed, als 'normale' vrouw heb je ook geen personal trainer, visagist, haarstylist, belichter en Photoshopper in je leven. 

Wat gebeurt er als vrouwen met 'normale' lichamen de badkleding van Victoria's Secret aantrekken en de fotoshoots nabootsen? Een aantal redacteuren van Buzzfeed besloot de challenge aan te gaan. Als we heel eerlijk zijn: eigenlijk vinden we de Victoria's Secret modellen helemaal niet zoveel mooier dan de 'normale' vrouwen. They all look stunning! 

Voel jij je goed in bikini? Of ben je ook weleens onzeker, mede door Victoria's Secret kiekjes? 

Bron