Food

20 herkenbare dingen voor grote eters

Ben jij altijd de enige van je vriendinnen die na een 3-gangen diner nog trek heeft? Kun jij met gemak een hele reep chocolade verorberen? Jou kun je wakker maken voor een ijsje, een bord spaghetti of een patatje. Jij lust alles, maar dan ook écht alles! Als jij een grote eter bent en enorm van eten geniet, herken jij deze 20 dingen vast wel.

1. Jij en je vriendinnen zijn net klaar met het hoofdgerecht. De serveerster komt naar jullie toe en vraagt of jullie de dessertkaart willen zien. Voordat de anderen er een seconde over na hebben kunnen denken, heb jij al volmondig ja gezegd. Er is altijd ruimte voor een toetje! 

2. Jij kaant met gemak een hele reep chocolade of zak chips weg. Je voelt je er meestal wel een beetje schuldig over, dus kijk je bij de voedingswaarden op de achterkant. Je schikt je kapot. Zoveel calorieën, zoveel suiker! Het schuldgevoel is na één seconde al verdwenen. Het was super lekker, so why feel guilty? Weg is weg…

3. Je hebt altijd trek. Écht! Altijd! Ook al heb je net een banaan, een havermoutkoekje, een paar blokjes Tony Chocolonely chocolade, twee broodjes, een halve salade en een paar aardbeien op. 

4. Je vriendinnetje stelt voor om een taartje (aka jouw favoriet) te delen, maar daar heb jij helemaal geen zin in. Nee meid, ik neem mijn eigen! 

5. Je staat gemiddeld 5 minuten voor de koelkast, omdat je niet kunt kiezen wat je wilt eten. 

6. … en uiteindelijk pak je wat, een stuk kaas, terwijl je niet een hongerig bent, maar anders was die wandeling naar de koelkast voor niets!

7. Jouw irritante alarm krijgt je niet uit bed, maar jouw ontbijtje wel… Havermoutpannenkoekjes, here I come!

8. Je verveelt je dood op een feestje en denkt de hele tijd aan wat je gaat eten als je thuis bent. Zal ik een pizza in de oven gooien als ik thuis ben? Great idea! 

9. Je eet wel eens midden in de nacht in de donkere keuken, omdat je te moe bent om het licht aan te doen en te hongerig bent om terug naar je bed te gaan zonder iets te eten…

10. Je gaat naar het koffietentje waar ze de lekkerste taart hebben. Je zegt tegen het meisje achter de kassa: 'M'n vriendinnetje komt vanavond. We hebben wat te vieren! Doe maar twee taartjes.' Je vriendinnetje komt vanavond helemaal niet… Jij verorbert ze alle twee. 

11. Als iets op de grond valt en je eet het gewoon op. Zonde van het eten toch?

12. Als je met een groepje vriendinnen uiteten gaat en een vriendin zegt: ‘Ik zit altijd zó snel vol…’ Je pakt haar arm, kijkt haar in haar ogen en geeft haar een enorme peptalk. Gewoon dooreten kind!

13. Als je zo’n dag hebt waarin veel moet gebeuren moet het veel te langzaam gaat… Je beloont jezelf alsnog met een dikke reep chocola, een ijsje of een Italiaans 5-gangenmenu iedere keer als je een klein stapje vooruitkomt.

14. Als je vriendje vraagt of je zin hebt in een pizza en op dat moment vind je hem zo ongelofelijk sexy! Pizza baby…

15. Als iemand je vertelt dat hij of zij wel meer dan één avond met een koker Pringles of één reep chocola kan doen… Hoe doen mensen dat toch? 

16. Jij kan stiekem gewoon met een frikandelbroodje, een pizza of een reep chocolade kan ontbijten. Je doet niet, maar je fantaseert er wel over… 

17. Het eerste waar je aan denkt in de ochtend is eten. Wat ga ik vandaag lunchen? En avondeten? En tussendoor snoepen? Je kijkt uit naar de momenten wanneer je weer kan eten. 

18. Je eet soms ongevraagd en zonder blikken of blozen het eten van je gezin of huisgenootje op. Sorry! Je weet dat het eigenlijk niet kan, maar hallo, kijk hoe lekker die koekjes eruitzien! 

19. Je wordt nooit misselijk van eten. Je kunt met gemak twee heel verschillende smaken door elkaar eten. Jouw maag heeft al zoveel rottigheid moeten verteren… 

20. Een groot deel van jou geld geef je uit aan eten. Sommigen kopen dure kleding, jij koopt eten! 

Welke dingen komen jou bekend voor? Waarom vind jij eten zo lekker? 

Bron
Beeld: Thinkstock 

Must reads 👀