Celebs

13 celebs die allemaal BFF’s zijn van Taylor Swift

Wat zouden we toch moeten zonder onze beste vriendin? Je kan met haar lachen om grappen die alleen jullie begrijpen, maar jullie kunnen samen ook enorm huilen als één van jullie een gebroken hart heeft. Je hebt er maar één nodig, maar hoe leuk is het om meerdere BFF's te hebben?! Taylor Swift is een lucky girl met een enorme vriendengroep. Omdat we bijna niet meer kunnen bijhouden met wie Taylor vriendschapsarmbandjes heeft uitgewisseld, zetten we haar BFF's op een rijtje. 

Lena Dunham

Voordat Lena en Taylor vriendinnen waren, droomde Lena er al van om Best Friends Forever met de zangeres te zijn. Op de één of andere manier voelde ze al een klik met Taylor voordat ze haar persoonlijk kende. Haar voorgevoel bleek te kloppen en toen ze elkaar ontmoetten was het meteen dikke mik. Veel mensen vinden Lena en Taylor een gekke combi (Taylor heeft een good girl imago en Lena is juist niet vies van een beetje provoceren), maar ze bewijzen dat het werkt. Fun fact: Taylor werkt veel samen met Lena's vriend Jack Antonoff die ook in de band fun. zit. 

Karlie Kloss

Er is geen twijfel over mogelijk dat Karlie en Taylor beste vriendinnen zijn. Tja, als je een eigen slaapkamer hebt in Taylor's appartement dan weet je dat het goed zit. Ze gaan samen op reis, organiseren diners en houden sleepovers… Wij weten zeker dat Karlie en Taylor voor altijd vriendinnen zullen zijn. En ze zijn ook nog eens lookalikes van elkaar! 

Lily Aldridge

Het lijkt erop dat Taylor een ding heeft voor Victoria's Secret Angels heeft, want ook Lily behoort tot haar vriendinnengroepje.  Lily verscheen -net als Karlie- in Taylor's videoclip 'Bad Blood' en ze hadden de grootste lol toen Taylor optrad tijdens de Victoria's Secret show.

Haim

De meiden van Haim zijn alle drie heel goed bevriend met Taylor. Ze doen met z'n vieren veel leuke dingen en er is altijd wel een camera bij om het vast te leggen. De zangeres heeft de grootste lol met Haim, zoals je kunt zien op bovenstaande foto (die overigens veelbesproken werd vanwege Taylor's navel die ze ein-de-lijk liet zien). 

Jaime King

Jaime is 'mijn vriendin die ook moeder is', aldus Taylor. Dat de vriendschap heel waardevol is, is wel duidelijk nadat Jaime heeft gevraagd of Taylor de peetmoeder van haar kind wil zijn. Uiteraard wil Taylor dit en ze is zeer vereerd dat ze is gevraagd. De zangeres heeft zelfs een gaatje in haar mega drukke agenda vrijgemaakt om een baby shower voor Jaime te organiseren. Als dat geen vriendschap is! 

Selena Gomez

Ze hebben ups en downs gehad, maar uiteindelijk zijn ze toch echt beste vriendinnen. "Taylor is zo lief voor mij" zei Selena in een interview met Herald Sun. "Als ik iets moeilijks doormaak dan stapt Taylor zo op het vliegtuig om mij te steunen. Ze luistert naar me en we eten samen dikmakend voedsel". 

Gigi Hadid

Gigi is één van Taylor's nieuwste BFF's. De zangeres en de it-girl worden regelmatig samen gespot en het lijkt erop dat de twee een hechte vriendschap hebben. Taylor en Gigi laten een jongen niet tussen hen in komen, want ze zijn nog steeds de beste vriendinnen ondanks dat Gigi nu datet met de ex van Taylor (Joe Jonas). Taylor was zelfs bereid om de strijdbijl met Joe te begraven en ging samen met hem en Gigi op double date! 

Ed Sheeran

Er was een tijdje dat we verwachtten dat Ed en Taylor misschien een setje zouden worden, maar het blijkt toch gewoon vriendschap te zijn. Ed heeft zijn succes voor een groot deel te danken aan Taylor doordat hij de openingsact was tijdens haar tour. Ook hebben ze samen een liedje gemaakt. We hopen op nog een samenwerking!  

Cara Delevingne

Als Taylor zin heeft in een feestje, dan belt ze Cara. Het model is ongetwijfeld de wildste vriendin van Taylor, iemand met wie je altijd een heel leuke tijd hebt. Maar hun vriendschap is niet alleen fun & games, ze kunnen ook heel goed met elkaar praten. 

Hailee Steinfeld

Hailee is misschien niet de allerbeste vriendin van Taylor, maar ze spreken weleens af. Zo hebben ze koekjes gebakken met Kerstmis. Ook heeft Hailee een rolletje gescoord in de 'Bad Blood' videoclip.

Sarah Hyland

Taylor heeft ongetwijfeld de grootste lol met Sarah, want zij speelt in de hilarische comedyserie Modern Family. De twee luidden samen het nieuwe jaar in en houden regelmatig meidenavondjes met Taylor's andere BFF's. 

Ellie Goulding

Taylor en Ellie ging een tijdje heel veel met elkaar om, maar de laatste tijd zijn ze veel minder vaak samen gespot. Dit ligt waarschijnlijk eerder aan het feit dat ze allebei een razend drukke agenda hebben dan dat de vriendschap bekoeld is, want Ellie heeft ook een rolletje in 'Bad Blood' gescoord. Bovendien zijn Taylor en Ellie niet echt de types om ruzie te maken.  

Lorde

Ze zijn totaal verschillende types, maar er is niet voor niets het gezegde 'opposites attract'. Op de één of andere manier werkt het tussen Lorde en Taylor, ook al had Lorde dat nooit verwacht. Voordat ze bevriend was met de blondine, noemde Lorde haar een 'slecht voorbeeld omdat ze zo perfect is'. Blijkbaar heeft ze toch ingezien dat Taylor een heel leuk persoon is. De twee kunnen over alles praten, behalve over één ding: jongens. Het is Taylor's lievelingsonderwerp, maar ze respecteert dat Lorde er liever niet over praat. En daarom zijn ze dus BFF's! 

Wie is volgens jou de beste BFF voor Taylor? 

Bron, bron

Beeld: instagram

Must reads 👀