Lifestyle

Dit zijn de leukste hotspots van Leiden

Whoop whoop, Girlscene is terug met nieuwe hotspots! Deze keer trok Girlscene's Danique naar haar woonplaats Leiden, om de leukste plekjes op te zoeken én vast te leggen. Enne, misschien is dit het leukste hotspot artikel tot nu toe, aangezien we er een vlog van hebben gemaakt 😉 In Leiden vind je de leukste kledingwinkels (nieuw én vintage) en interieurliefhebbers kunnen hier zeker ook hun hart ophalen. Dan hebben we het nog niet over de gezellige bootterrassen, restaurants en lunchtentjes gehad!


Klik hier als je de video niet kunt zien
Klik hier om te abonneren

Als bourgondische Limburger is hoofdredacteur Danique ruim twee jaar geleden voor de liefde naar Leiden verhuisd. "Een heerlijke stad die meteen als thuis voelde! De pittoreske straatjes, gezellige sfeer en unieke winkeltjes maken Leiden tot een heerlijke stad om in te wonen. Vooral in de zomer is het hier goed vertoeven; van lunchen en dineren op een boot tot heerlijk zelf varen op een bootje door de grachten.

Lunchen doe ik graag bij 'ROOS', dineren doe ik graag bij 'Lot en de Walvis' en voor een heerlijk bakkie koffie ga ik graag naar 'Anne&Max'. Als shopaholic van zowel mode als interieur zit ik hier ook helemaal op mijn plek:
– Hebberigmakende stationary en unieke cadeautjes moet je naar PLUUM, Burgsteeg 2
– Interieurshoppen of een prachtig wildboeket laten samenstellen? Ga dan naar Huisnummer 73, Breestraat 37
– Vintage liefhebber? Neem dan een kijkje bij Hartendief, Breestraat 171. Van een oogverblindend Chanel jasje tot een all time favorite Levi's shorts.
– Met als kers op de taart: Costes, Haarlemmerstraat 75. Fijne basics, slouchy vesten en truien tot kekke sieraden."

Wat vind je van de video? Wat zijn volgens jou de hotspots van Leiden?

Deze video is gemaakt in samenwerking met Cortina.
Video door: Shelley Brandjes