Lifestyle

10 signalen dat hij niet zonder je kan

Je denkt deze keer écht dat je de persoon hebt gevonden waar je jezelf voor een lange tijd mee samen ziet. Woehoe! Alleen blijft de vraag of hij er hetzelfde over denkt. Gelukkig hoeft het niet heel moeilijk zijn om jongens te lezen, want de volgende 10 dingen wijzen er namelijk op dat hij ook niet zonder jou kan. Kijk snel verder voor alle signalen!

1. Hij overspoelt je het liefst met heel veel (lieve) berichtjes
Je hoort regelmatig dat hij je heel leuk vindt, dat hij van je houdt, dat hij je mist en dat jij de leukste bent. Love is in the air! Dit is een heel goed teken.

2. Hij staat altijd voor je klaar
Al is het maar wanneer je ruzie hebt met een goede vriendin of als je opgehaald moet worden van het station. Hij is er voor je, op welke manier dan ook. 

3. Je valt in de smaak bij zijn vrienden
Misschien ben je one of the guys of kun je het gewoon goed met zijn beste vrienden vinden, maar het maakt hem hoe dan ook maar al te blij. Stiekem is dit voor hem heel belangrijk, vooral als zij tegen hem zeggen dat je een leuke meid bent.


4. Hij doet veel moeite voor je

… En hij vindt het helemaal niet erg om moeite voor je te doen. Hij zou zelfs nog 's avonds laat naar het benzinestation gaan om een reep chocola te kopen omdat je daar zo'n zin in hebt. En vice versa.

5. Hij komt als eerste naar jou toe bij problemen
Over het algemeen praten jongens niet graag over 'moeilijke' of emotionele onderwerpen, maar wanneer hij er écht even doorheen zit ben jij degene die hij een berichtje stuurt of opbelt. 

6. Hij vindt het oké om te trakteren
Een gierig vriendje is niet heel prettig, maar hij vindt het helemaal niet erg om de kaartjes van de bioscoop te betalen en je ook nog mee uit eten te nemen. 

7. Hij geniet van de seks
Bovendien praat hij dagen na jullie vrijpartij nog over die ene keer. Hij geniet oprecht van de seks, dus waarom zou hij überhaupt een ander willen? Jij bent het helemaal voor hem.

8. Hij laat je speciaal voelen
Als hij duidelijk maakt dat jij de enige bent die hem ooit zo heeft laten voelen, weet je dat het goed zit. Daarnaast vindt hij het ook helemaal niet erg om je te overladen met lieve complimentjes.

9. Hij neemt je mee naar familie gelegenheden
Oma jarig? Tante en oom 20 jaar getrouwd? Hij is erbij mét jou. En denk maar niet dat je onderuit komt, want inmiddels ben je onderdeel van de familie geworden.

10. Hij raakt je vaak aan
Het is altijd een goed teken als hij je veel aanraakt. Dat hoeft trouwens niet per se op een seksuele manier te zijn. Zo loopt hij het liefst hand in hand en knuffelt hij je altijd als jullie elkaar weer zien.

Wat zijn volgens jou signalen dat hij niet zonder je kan?

Beeld: Thinkstock

Must reads 👀