News

De knapste man ter wereld woont in Eindhoven

Sprankelende ogen, een goed lichaam, Voor super knappe mannen moet je in Hollywood zijn. Dat zou je denken, maar 's werelds knapste man woont gewoon bij jou om de hoek! Rogier Warnawa mag zich sinds zondag de mooiste man ter wereld noemen, hij kroonde zich namelijk tot Men Universe 2015. Girlscene stelt je maar al te graag voor aan de allerknapste Nederlandse (!) man van de wereld.

Goed nieuws: we hoeven niet naar Los Angeles of New York te verkassen om een knappe vent te scoren, want de mooiste man woont gewoon in Nederland! Rogier won afgelopen zondag de titel Men Universe 2015. In de Dominicaanse Republiek nam hij het op tegen 41 andere deelnemers van over de hele wereld. Maar Rogier was dus de allerknapste. En hij woont gewoon in Eindhoven.

Rogier -die naast een goed lichaam en een strakke kaaklijn ook heel goed haar heeft, mogen we dat even zeggen?- is door het dolle heen dat hij de wedstrijd heeft gewonnen. "Ik wil iedereen bedanken die me gesteund heeft in de strijd, zonder jullie support was het niet gelukt. Nu eerst maar eens een borrel, cheers!'' schrijft hij op zijn Facebookpagina. 

Natuurlijk willen we iets meer weten over deze über aantrekkelijke Brabander. Rogier is 24 jaar en studeert International Business & Management Studies aan Fontys in Eindhoven, daar gaat 'ie weer mee verder als hij weer terug is in Nederland. Hij blijft in shape door goed op zijn voeding te letten en veel te trainen. Het resultaat mag er zijn ;-). Eén tegenvaller: hij is al bezet. 

Nu blijkt maar weer dat wij gewoon de allerknapste mannen hebben. Score! 

Vind jij Rogier ook zo knap?

Bron, bron, bron
Beeld: instagram

Must reads 👀