News

Z贸 ziet Kylie Jenner eruit zonder make-up

Kylie Jenner gaat vrijwel nooit de deur uit zonder een laag make-up. De realityster heeft een team aan make-up experts tot haar beschikking, dus ze weet wel hoe ze haar gezicht kan transformeren. Van shapen tot nepwimpers: je zou door alle poespas niet zeggen dat Kylie pas 17 jaar is! Maar de superster besloot voor de verandering om een make-uploze selfie te delen… Ineens zien we dat ze inderdaad een 17-jarig meisje is!

Bijna ieder meisje gaat de deur niet uit zonder een beetje mascara. Kylie is daar geen uitzondering op. De realityster gaat elke dag flink in de make-up, het blijft zeker niet bij mascara! Kylie deelt regelmatig een selfie waarop ze er fabulous uitziet, maar we weten allemaal dat het geen 'just woke up like this'-foto's zijn. Gelukkig is het zusje van Kim er ook niet bang voor om zichzelf te laten zien zonder make-up.

Kylie deelde maar liefst twee make-uploze selfies met ons. Dit is haar gezicht zonder dat er een visagist aan te pas is gekomen. Ineens kunnen we zien dat Kylie een 17-jarig meisje is! En heel eerlijk: stiekem vinden we haar misschien nog wel mooier zonder al die lagen make-up. 

Vind jij Kylie met of zonder make-up mooier?

Beeld: instagram