News

Gossip Girl(scene) week 25

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Hilary Duff haalt uit naar ex Mike Comrie in een nieuw liedje, Taylor Swift ging op double date met ex Joe Jonas (awkward!), Miley Cyrus datet met een Victoria's Secret model en Kim Kardashian verspreidde roddels over ex-BFF Paris Hilton. 

Watch on YouTube

Hilary Duff's nieuwe album 'Breathe In. Breathe Out' is deze week uitgekomen -bij wie staat 'ie ook op repeat?!- en alsof dat nog niet leuk genoeg was, werden we ook nog getrakteerd op een akoestische versie van 'Tattoo'! De video geeft ons ook nog een kijkje in haar leven, want het is opgenomen in haar tuin! Het liedje is een "oprecht en eerlijk liedje over niet gewaardeerd worden in een relatie en wat voor gevolgen dat heeft aan het einde van de rit", vertelt Hilary aan Vulture. Misschien slaat dit op haar ex Mike Comrie? 

Awkward! Exen Taylor Swift en Joe Jonas zijn op double date gegaan. De ergste nachtmerrie voor veel exen, vooral als het in een bad break-up is geëindigd zoals bij Tay en Joe. Volgens de zangeres had hij haar gedumpt via de telefoon. Maar goed, dat moet je ervoor over hebben om een goede vriendin en een goed vriendje te zijn. Gigi Hadid is de beste vriendin van Taylor en zij heeft een nieuwe liefde: Joe. Vandaar dat Taylor en Joe op een double date zijn gegaan in SoHo House. Goed dat ze de strijdbijl hebben begraven voor hun gemeenschappelijke vriendin! 

Miley Cyrus heeft een nieuwe vlam. Althans, zo gaan de geruchten. Het schijnt dat de zangeres een Victoria's Secret model aan de haak heeft geslagen. Jep, een vrouw inderdaad. Onlangs heeft Miley onthuld dat ze al op haar veertiende aan haar moeder heeft verteld dat ze biseksueel is. Maarre, wie is die lucky lady dan? Haar naam is Stella Maxwell en ze poseert dus regelmatig in lingerie.  "Ze gaan zo makkelijk met elkaar om, het lijkt alsof ze al maanden aan het daten zijn", vertelt een bron aan NY Daily News. Een andere bron spotte de twee terwijl ze elkaars hand vast hielden: "Ze zijn zeker weten een stelletje". En hun eerste selfie staat al op Instagram! We zijn heel blij voor Miley dat ze een nieuwe liefde heeft gevonden. Áls het nieuws waar is dan. 

Watch on YouTube

Madonna doet een Taylor Swift! De superster heeft andere celebs opgetrommeld voor een nieuwe video. En zeker niet de minsten: Nicki Minaj, Beyoncé, Katy Perry, Rita Ora en Miley Cyrus doen mee! De video lijkt verdacht veel op 'Bad Blood' van Taylor Swift… Welke videoclip heeft jouw voorkeur: die van Madonna of die van Taylor? We zijn stiekem ook benieuwd wat Team Taylor Swift van deze samenwerking vindt… 

Als er over iemand veel geschreven wordt, dan is het wel over Kim Kardashian. Ze vindt het ongetwijfeld niet leuk dat er ook veel roddelverhalen over haar verspreid worden. Maar nu blijkt dat Kim daar vóór haar succes keihard aan meedeed! Buzzfeed heeft uitgelekt dat Kimmie de bron achter de roddels van Paris Hilton was. De realityster was vroeger de personal assistant en vriendin van Paris, maar nu blijkt dus dat Kim helemaal niet zo betrouwbaar was. "Meerdere InTouch werknemers hebben bevestigd dat Kim in de periode voor het uitlekken van haar sekstape regelmatig informatie over Paris Hilton doorspeelde", staat er in het Buzzfeed artikel. Uiteraard onkent Kim's woordvoerder alles. Foei, Kim!

Channing Tatum is niet vies van een beetje TMI. Tijdens een Q&A op forum Reddit kreeg de acteur de meest persoonlijke en intieme vragen voorgeschoteld, maar daar deinst hij niet voor terug. Er werd hem gevraagd of hij een naam voor zijn penis heeft. Heeft 'ie niet beantwoord zou je denken, maar wel dus! Channing noemt zijn penis 'Gilbert'. Weet je dat ook weer. 

Until next week,
XOXO Girlscene

BronBronBronBronBron
Beeld: Instagram