Celebs

Wie rockt de look? (Instagram-editie)

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Maar deze week zijn het geen paparazzi kiekjes, maar foto's die de celebs op hun eigen Instagram-account hebben geplaatst. Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?  

Kylie Jenner

Kylie Jenner had een afspraak bij de tandarts. Ze is zo tevreden over zijn werk, dat ze met hem op de foto ging en hem op haar Instagram noemde. Die tandarts doet nu goede zaken! Ook voor een tandartsbezoekje ziet Kylie er flawless uit. De realityster draagt een hip lang gilet met een simpel wit T-shirt, ripped jeans en sandalen met hak. De eyecatcher van de outfit is toch echt haar gestreepte Céline tas. Enne… we love the layered necklaces! 

Selena Gomez

Wat Selena Gomez op het aanrecht doet weten we ook niet, maar ze ziet er wel fabulous uit. Ze zal wel niet moe zijn, want we spotten een Red Bull blikje naast haar. De zangeres draagt een zwart hemd (inclusief decolleté) met een witte ripped jeans. Ook heeft ze nude schoenen aangetrokken. 

Kim Kardashian

Als je de dochter van Kim Kardashian bent, dan kun je rekenen op een extravagant verjaardagsfeestje. North West was afgelopen week jarig en dat werd goed gevierd. Zoals je kunt zien was er een Disney-thema en daarvoor werden Mickey en Minnie Mouse ingeschakeld. In dit artikel lees je alles over North's verjaardag. Kim hield het qua kleding heel casual. Geen poespas zoals we van haar gewend zijn. Kim heeft een zwarte top met een comfortabele legging aan, wat ze combineert met sportschoenen. 

Beyoncé

Beyoncé geniet van de zon in het gras, maar natuurlijk wel in stijl. De zangeres draagt een badpak met cut out parts. Ze kreeg veel negatieve reacties op deze foto, volgens sommige fans moet ze de foto verwijderen omdat Beyoncé er 'te bloot' bij zou liggen. Nou, daar zijn wij het helemaal niet mee eens. She looks stunning! 

Vanessa Hudgens 

Vanessa Hudgens speelt op dit moment in een Broadway musical en woont daarom in New York. Ze maakt de straten onveilig met vriendin Kim. De vriendinnen zijn allebei volledig in het wit gehuld. Het staat ze prachtig! Maar we denken toch ook aan één ding: hoe houd je die outfits de hele avond vlekvrij?! 

Het niet te zien dat Blake Lively enkele maanden geleden bevallen is van haar eerste kindje. De actrice heeft zichzelf geen tijd gegeven om rustig aan te doen na de bevalling. Ze moest al vrij snel weer op pad om 'Age Of Adeline' te promoten en ze is aan het ontwerpen geslagen. Op deze foto draagt ze haar eigen ontwerp. Mocht je de kleurrijke jurk leuk vinden; je kunt 'm bestellen op haar website Preserve.com. 

Romee Strijd

Sinds Romee Strijd een echte Victoria's Secret Angel is, reist het model heen en weer tussen Amsterdam en New York. Natuurlijk reist ze geheel in stijl. Romee kiest voor een spijkerjack met mosgroene top, flared jeans en Adidas sneakers. Haar grote zonnebril verraadt dat ze een celebrity is. Zagen wij er maar zo uit na een lange reis! 

Hailey Baldwin

It-girl Hailey Baldwin poseert casual op straat om haar outfit aan ons te laten zien. Haar outfit is best simpel, maar het ziet er super fashionable uit. Hailey draagt een bruin jack met gouden ritsen, een witte top en ripped shorts. Ze maakt de outfit af met high heels en een grote pilotenzonnebril. 

Gigi Hadid

Gigi Hadid doet heel geheimzinnig… Niet omdat ze haar romance met Joe Jonas geheim wil houden (ze zijn afgelopen week hand in hand gespot, ze kunnen er eigenlijk niet meer omheen), maar omdat ze aan een geheim project werkt met Evian. Het model draagt voor de gelegenheid een lang zwart T-shirt met jeans en enkellaarzen. En Gigi… hoe krijgen we dit haar? 

Jennifer Lopez

Je zou niet zeggen dat Jennifer Lopez al 45 kaarsjes heeft uitgeblazen. De zangeres is gekiekt terwijl ze een shoot deed voor Kohls, waar ze een eigen collectie heeft. J.Lo draagt niet veel, enkel een jurk met panterprint. Wel draagt ze veel accessoires: van gouden oorringen tot armbanden. En haar gladiator heels passen perfect bij de jurk! 

Wie rockt de look? En wie slaat de plank volledig mis?
Beeld: Instagram

Must reads 👀