News

DIT is de nieuwe vriendin van Harry Styles!

Sorry Directioners… het ziet er naar uit dat Harry Styles een nieuwe vriendin heeft. De zanger is alweer een tijdje vrijgezel, maar blijkbaar is hij wel weer toe aan een relatie. Harry is gespot met een heel mooie dame, een Victoria's Secret model. Dat doet hij weer goed! En het lijkt erop dat het best wel serieus is. Girlscene vertelt je alles over de nieuwe vriendin van Harry en hun romance. 

Het lijkt erop dat Harry Styles niet meer bij team single hoort! De zanger datet met Victoria's Secret model Sara Sampaio. De twee zijn knuffelend gespot voor zijn hotel in New York. Dit betekent natuurlijk niet meteen dat de twee een relatie hebben, maar toen hoorden we dat ze ook samen de nacht hebben doorgebracht. Kijk, dan is er dus wél iets gaande. 

"Sara kwam naar zijn hotel. Toen hebben ze gedineerd op zijn hotelkamer. Een tijdje later gaven ze elkaar voor het hotel een kus en een knuffel als afscheid", vertelt een bron aan E! News. De foto van een knuffelende Harry en Sara kun je hier bekijken. Maar daar bleef het dus niet bij. "Ze kwam een aantal uren later weer terug en ze is blijven slapen. De volgende dag vertrok ze om 11 uur 's ochtends en droeg ze dezelfde outfit", onthult de insider. Sara deed de walk of shame! 

Maar wie is deze nieuwe vriendin van Harry eigenlijk? Sara is 23 jaar en komt uit Portugal. Het model werkt voor Victoria's Secret en als ze niet poseert in lingerie, trotseert ze de Portugese golven met haar surfboard, doet ze aan karate en speelt ze viool. Sara is het eerste Portugese model dat in Sports Illustrated verscheen. Ook won ze de Rookie of the Year titel in 2014. 

Wat vind jij van de nieuwe vriendin van Harry Styles?

Bron, bron
Beeld: instagram

Must reads 👀