Celebs

Dé beautygeheimen van Victoria’s Secret modellen

Vraag jij jezelf ook altijd af hoe die Victoria's Secret modellen het altijd voor elkaar krijgen om er zo mooi uit te zien? Je bent niet de enige! Natuurlijk werken ze er hard voor om zo goed mogelijk voor de dag te komen en daarnaast helpen hun favoriete producten ook een handje mee. Maar wat smeren zij op hun lichaam en gezicht? Girlscene heeft het antwoord!

Wat gebruiken Braziliaanse beauties Adriana Lima en Alessandra Ambrosio om er zo stralend uit te zien? En wat staat er bij Candice Swanepoel op haar nachtkastje? De Victoria's Secret angels delen het met je…


Candice Swanepoel

De blonde hottie Candice zweert bij natuurlijke producten, vooral omdat haar huid zo gevoelig is. Bij Candice draait alles om less is more en daarom gebruikt ze slechts kokosolie op haar lichaam en tea tree olie en green tea face wash voor haar gezicht.

Karlie Kloss
Karlie Kloss biecht op dat haar huid onzuiver wordt als ze met make-up op sport, dus daarom maakt ze altijd voor en na het sporten haar gezicht schoon. Poriënstrips zijn haar favoriet! En mocht je je afvragen welke foundation dit model gebruikt… Laura Mercier Tinted Moisturizer is haar favoriet. 

Adriana Lima
Om haar Braziliaanse huid in tip top staat te houden drinkt Adriana Lima iedere dag kokoswater. "Het geeft een gezonde en stralende glans."


Alessandra Ambrosio

De sleutel tot Alessandra Ambrosio's mooie huid is heel veel smeren met crèmes. "Ik probeer om mijn huid gehydrateerd te houden door veel te smeren met crèmes en serums. Ik draag ook SPF om rimpels te voorkomen." En als het op Alessandra's haar aankomt dan gebruikt ze natuurlijk een product van haar opdrachtgever Victoria's Secret. De VS Beach Sexy Beach Hair Wave Spray is favoriet van Alessandra.

Barbara Fialho
Als er één product goed genoeg is voor de Braziliaanse babe Barbara Failho, dan is het Estée Lauder Night Repair. Dat is trouwens begrijpelijk, omdat dit product een glanzende en 'jonge' huid belooft en dat is iets wat veel modellen willen. 

Jasmine Tookes
Jasmine Tookes weet hoe ze haar huid op z'n mooist houdt, maar daarvoor gebruikt ze wel een ongewoon ding… namelijk een ijsklontje. Echt! Van de dermatoloog leerde ze om iedere avond voor het slapen een ijsklontje over haar gezicht te masseren totdat het smelt. Hierna zijn de poriën volgens Jasmine klein en de huid stevig.


Doutzen Kroes

Doutzen zweert bij één ding en nee, het is geen make-up. Wat dan wel? Een wimperkruller! Of ze nu make-up draagt of niet, zonder haar wimpers te krullen gaat Doutzen dus liever niet de deur uit. Haar off duty look kost trouwens weinig tijd, want op wat dagcrème en L'Oréal BB Cream na gebruikt Doutzen niet veel. 

Behati Prinsloo
Woohoo, Behati Prinsloo gebruikt een product dat je heel makkelijk in Nederland kunt vinden. Zij kan namelijk niet zonder haar geliefde Weleda Skin Food, wat ook een favoriet van Victoria Beckham is. Het prijskaartje van €10 valt gelukkig mee. 

Joan Smalls
Het beauty geheim van Joan Smalls is hetzelfde als dat van Alessandra Ambrosio: smeren, smeren, smeren met dagcrème. De truc van Joan is om het zelfde gedurende de dag nog een keer aan te brengen. Oh, en ze gebruikt ook graag Estée Lauder Advanced Night Repair voordat ze gaat slapen.

Jourdan Dunn
Net als bijna ieder ander model is Jourdan Dunn gek op een glanzende huid. Als ze wel wat hulp kan gebruiken mixt ze de vloeibare highlighter Burberry's Beauty Fresh Glow Fluid Base met haar foundation voor meer glow. Dat is trouwens een goede tip voor iedereen die wil glanzen alsof je niets anders doet dan liters water drinken en heel veel slapen. 😉

Wie is jouw favoriete Victoria's Secret model? Wat is jouw beauty geheim?

Bron, bron

Beeld: Instagram

Must reads 👀