News

Zien: De extreem extravagante verjaardag van North West

Hiep, hiep, HOERA! North West mocht gisteren twee kaarsjes uitblazen en ja, het is dus inmiddels al twee jaar geleden dat Kim Kardashian en Kanye West ouders werden. De tijd gaat snel. Kim en Kanye zouden zichzelf niet zijn als ze geen groot feest zouden organiseren voor North's verjaardag. En hoe ze dat deden. Kijk snel mee naar de beelden van de extreem extravagante dag…

North West is misschien wel één van de meest gefortuneerde kinderen ter wereld. Hoewel ze met de paparazzi opgroeit – dat is wat minder – heeft ze het hartstikke goed met haar ouders Kim en Kanye. Helemaal als het 15 juni is, want dan wordt Nori's verjaardag groots gevierd. Als je dacht dat haar eerste verjaardag over the top was, dan heb je nog niets meegekregen van haar tweede verjaardag.

Het feest heeft een Minnie Mouse thema en als je een kind van Kanye bent dan vier je dat niet thuis, maar in Disneyland. De ouders gunnen hun lieftallige dochter namelijk de hele wereld en huurden daarom een deel van het park af. North's beroemde familieleden en vrienden waren uiteraard van de partij om het feest te bewonderen. Mocht je je afvragen hoe het park eruitzag… Denk aan gouden opblaasletters die haar naam spellen, rode, gele en Minnie Mouse ballonnen en matchende Minnie Mouse oren voor de jarige en haar moeder. Oh, en het hoogtepunt van de dag was voor North waarschijnlijk een privé meet & greet met de Disney prinsessen. Hoe leuk?!

Bekijk snel de eerste foto's van North's feest:

Mama Kim plaatste deze foto van North op Instagram


Kourtney Kardashian – een groot Disney fan – sloot de dag op deze manier af


Kylie Jenner en vriendin/visagist van de familie Joyce Bonelli waren er natuurlijk ook


Zoon Zeplin mocht ook mee!


Net als het zoontje van Kylie's vriendje Tyga


Alleen Kylie ontbreekt nog op deze foto… 😉

Later op de dag worden meer foto's toegevoegd.

Wat vind jij van North's verjaardagsfeest?

Beeld: Instagram

Must reads 👀