Celebs

De meest extreme celebrity haar transformaties van 2015

Als er een groep mensen is dat houdt van haar transformaties, dan is het wel de groep celebrities. Kijk naar Katy Perry of Miley Cyrus bijvoorbeeld. Zij veranderen hun coupe soms alsof ze van kleding veranderen. Niets nieuws aan de horizon dus. Maar sommige celebs ondergaan wel een heel opvallende of zelfs extreme transformatie dit jaar… Kijk maar mee.


Iggy Azalea
Iggy Azalea is niet bang voor een verandering. Daarom was eigenlijk niemand verrast toen ze de punten van haar lokken in roze verf liet hangen. We moeten zeggen dat het haar nog goed staat ook!


Rihanna
Als het aan Rihanna ligt zou ze iedere maand van kapsel veranderen. Of wat zeggen we? Iedere week! Onlangs liet ze weer extensions in haar haren zetten zodat ze nu op een soort zeemeermin lijkt.


Kesha
Als er iemand naast Katy Perry veel van kleur houdt, dan is het Kesha. Sowieso lijkt 2015 het jaar van de kleuren zoals je verder ziet… Kesha ging in ieder geval voor een groene/gele kleur. Heftig!


Miley Cyrus
Kort, korter, kortst voor Miley Cyrus. Ze verwisselde haar blonde coupe voor een grijs/blauwe metallic spoeling en is inmiddels weer terug bij blond. Net een kameleon als je het ons vraagt. Maar wie kan zoiets beter rocken dan Miley? Precies.


Selena Gomez
Oké, Selena Gomez onderging geen dramatische transformatie, maar het is goed voor te stellen dat het nogal moeilijk was om dag te zeggen tegen die lange lokken. Toch heeft ze nog steeds super mooi haar.


Hilary Duff
Dat Hilary Duff moeder is betekent niet dat ze niet meer mag experimenteren met verschillende haarkleuren. Haar blonde lokken was ze even zat, dus ms. Duff vond het tijd voor verandering. Eerst ging ze voor teal en daarna mintgroen. Opvallend!


Katy Perry
Katy Perry is de koningin van de haarkleuren en wonderbaarlijk genoeg staat alles haar super mooi. Maar over haar meest recente kapsel (pruik?) zijn we minder enthousiast. Katy lijkt ouder dan ze is.


Kim Kardashian
Kim Kardashian verbaasde vriend en vijand toen ze begin dit jaar met een blonde coupe bij Paris Fashion Week verscheen. Inmiddels is bekend waarom Kim blond ging, maar stiekem zijn we op de Girlscene redactie blij dat ze weer bij haar eigen kleur is. Dat staat haar zo goed!


Vanessa Hudgens
Selena Gomez is niet de enige celebrity die haar haren kort knipte. Vanessa Hudgens deed hetzelfde! De actrice ging zelfs korter dan Selena Gomez, maar ze rockt het als geen ander. Heel mooi.


Nicole Richie
Hoe kun je een artikel beter eindigen dan met een bang? De showstopper van 2015 is zeker Nicole Richie. Deze hot mama verft haar lokken al jaren in de meest opvallende kleuren en tegenwoordig gaat ze voor een roze kapsel. Het is even wennen, maar Nicole lijkt er blij mee te zijn.

Welke transformaties vind jij mooi en welke celebs hadden hun haar beter niet kunnen veranderen?

Beeld: Getty Images