News

Je raadt nooit wie de nieuwe liefde van Kristen Stewart is

Het is waar: Kristen Stewart heeft een nieuwe liefde. Stiekem zien we de actrice nog steeds voor ons aan de zijde van Robert Pattinson, maar zoals iedereen weet bestaat dat koppel niet meer. Kristen is nu eindelijk doorgegaan met haar leven en we moeten toegeven dat ze er gelukkig uitziet. Alleen wie haar nu happy maakt is wel een heel verrassend persoon…

Kristen draait er niet meer omheen. Ze heeft een vriendin. Jep, geen man, maar een vrouw dus. Haar naam is Alicia Cargile en ze werkt(e?) als personal assistant voor de actrice. Maar inmiddels weten we dus dat ze meer betekent…  Alicia Cargile heeft Kristen's hart veroverd. En hoe! De meesten weten dat Kristen Stewart ongeveer de koningin is als het gaat om haar privéleven stilhouden. Dat is trouwens best begrijpelijk, want na haar affaire met Rupert Sanders – wat maanden duurde – is ze nogal door het slijk gehaald. Daar heeft ze waarschijnlijk van geleerd. Bovendien is het nogal moeilijk om een prille relatie op te bouwen als je altijd in de spotlight staat, maar toch lijkt het Kristen dit keer te lukken met een vrouw.

Kristen's moeder bevestigt dat haar dochter op zowel mannen als vrouwen valt en dat ze nu gelukkig is met Alicia. Ze gaf trouwens de liefste reactie toen haar vragen over dit onderwerp gesteld werden. "Waarom zou ik het niet accepteren dat mijn dochter een vriendin heeft? Ze is gelukkig en als moeder accepteer ik haar keuzes. Ik heb Kristen's nieuwe vriendin ontmoet en het is een leuke meid." Wij denken dat Kristen geen betere moeder kan wensen!

Maak kennis met het nieuwe koppel:Gefeliciteerd Kristen & Alicia! Girlscene wenst jullie heel veel liefde toe.

Had jij dit verwacht van Kristen? Wat vind je van het nieuwe koppel?

Bron
Beeld: Getty Images