Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij, van Jennifer Lawrence en Cara Delevingne, tot Hilary Duff en Alessandra Ambrosio. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Cara Delevingne is gespot in het hippe buurtje SoHo in New York City. Natuurlijk ziet ze er zelf ook super hip uit met een opvallende zonnebril, crop top en ripped tuinbroek die ze heeft omgeslagen. Ze maakt de look af met zwart witte veterschoenen. Door de bandana in haar lokken krijgen we zin in festivals en vakantie!

De zon schijnt in Hollywood, dus Hilary vond het tijd voor een verkoelend drankje van Starbucks. De actrice gaat voor casual met een grijs T-shirt, donkere skinny jeans en sneakers. Een perfecte outfit voor een doordeweekse dag, wij zouden alle items ook zo aantrekken! Vooral als we die weelderige lokken erbij krijgen ;-). 

Taylor Swift heeft sinds kort weer een relatie, maar dat betekent niet dat ze geen tijd meer heeft voor haar vriendinnen. Ze is op de kiek gezet met Serayah McNeill toen ze restaurant Katsuya in Los Angeles verlieten. De zangeres is de laatste tijd erg van de crop tops en ultra korte hotpants en rokjes. Enne Taylor… kun je ons leren hoe je op zulke hoge hakken kunt lopen?  

Als het aan Jennifer Lawrence ligt dan heeft ze nooit meer met paparazzi te maken, maar ze hebben haar toch weten te vinden toen ze over straat liep in Tribeca, New York. Wat is dit een leuke, zomerse outfit! Jennifer draag een grijze wijdvallende top en een kort broekje, en maakt haar outfit helemaal af met accessoires zoals de hoed en tas. Maar ons oog valt ook nog op een andere 'accessoire'… haar knappe bodyguard is zeker ook niet verkeerd om te zien ;-). 

Het is altijd lastig om te bedenken wat je aan moet doen in het vliegtuig. Nu de vakantie in zicht is moeten we daar toch al een beetje over nadenken… Gelukkig kunnen we een voorbeeld nemen aan de sterren. Audrina Patridge gaat voor comfy met een broek die eruitziet of-'ie heel lekker zit en simpele slippers. Wat ziet ze er nog goed uit voor iemand die net een lange vlucht achter de rug heeft! 

Als supermodel moet je er altijd fashionable uitzien en dat is geen probleem voor Rosie Huntington-Whiteley. Je zal haar nooit betrappen op een vuilniszak look, zelfs op het vliegveld ziet ze eruit of ze zo de catwalk op kan! Rosie houdt van een klassieke look en dat zie je ook terug in deze outfit. Het prachtige colbertje zouden wij ook wel in onze kledingkast willen hebben… 

Niet alleen Rosie Huntington-Whiteley bewijst dat topmodellen weten hoe ze zich moeten kleden, ook Alessandra Ambrosio ziet er altijd gelikt uit, zelfs als ze net gesport heeft. Wij worden heel vrolijk van de kleuren in haar outfit: een mintgroene top met een yin yang teken, blauwe legging en blauwe espadrilles. Uiteraard met bijpassende zonnebril. Leuk dat iemand eens kiest voor een kleurrijke outfit! 

Woohoooo, Orange Is The New Black seizoen 3 staat live op Netflix! Wat hebben we lang uitgekeken naar dit moment. Om de release van het nieuwe seizoen te vieren, organiseerde Netflix een fan event. Hiervoor kon je tickets winnen en afgelopen donderdag was het zover. De fans kwamen naar een geheime locatie in New York en uiteraard was de cast ook van de partij! Taylor Schilling heeft voor de gelegenheid een rode Cushnie et Ochs jurk aangetrokken, samen met high heels van Ralp Lauren, een Lee Savage clutch en sieraden van Jennifer Fisher. 

Olivia Wilde houdt het casual en is gespot in West Village, New York. Ze is net bevallen van een zoontje en doet het tegenwoodig rustig aan. De actrice draagt een geruite blouse, simpele jeans, een canvas tas en een Ray Ban aviator. Mogen we er ook nog even bij zeggen dat haar wenkbrauwen on point zijn? 😉

Rita Ora heeft ongetwijfeld de hipste outfit aan uit dit rijtje. De zangeres is gekiekt toen ze de Kiss FM Studios in Londen verliet. De ronde zonnebril à la John Lennon is van Ray Ban, de gestreepte blouse van House Of Holland en de puntlaarzen van Vera Wang. Haar leren Harley Davidson pet geeft de outfit een punk gevoel. 

Wie rockt de look? En wie slaat de plank volledig mis?

Beeld: gettyimages

Must reads 👀