News

Gossip Girl(scene) week 24

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Kylie Jenner krijgt geen zakgeld van haar ouders, goed nieuws voor Pitch Perfect fans, Demi Lovato komt weer op tv mét haar lover, Kim Kardashian schenkt Kanye West een zeer extravagant cadeau en het is oorlog tussen Taylor Swift en Katy Perry. 

Geen zakgeld voor Kylie Jenner! De realityster is nog maar 17 jaar, maar dopt nu al haar eigen boontjes. Kylie heeft onthuld dat ze vanaf haar veertiende geen geld meer krijgt van haar ouders en dus zelf voor geld op haar bankrekening moet zorgen. "Mijn moeder heeft drie jaar geleden de financiële kraan dicht gedraaid, dus ik betaal alles zelf. Mijn auto, mijn benzine, mijn eten en mijn kleding", vertelt Kylie aan het Britse tijdschrift InStyle. Doet ze best goed, want onlangs kocht de realityster nog een huis van 2,3 miljoen euro. 

Watch on YouTube

Aca-awesome! Pitch Perfect 2 draait net een maand in de bioscoop en we kunnen ons alweer verheugen op een vervolg. Ja, je leest het goed: er komt een Pitch Perfect 3! De schrijvers zijn op dit moment hard bezig met het script, dus het is nog niet bekend waar het derde deel over zal gaan. De acteurs doen in het bovenstaande filmpje een aantal suggesties. Wat denk je bijvoorbeeld van een zangwedstrijd in de ruimte? ;-). Ondanks dat het verhaal nog niet bekend is, wordt er wel gefluisterd dat nieuwkomer Hailee Steinfeld de hoofdrol zal spelen in de derde film. Of Rebel Wilson en Anna Kendrick ook in Pitch Perfect 3 te zien zullen zijn weten we nog niet, de actrices hadden een contract voor twee films. 

Zijn wij al beretrots als wij een leuke pet hebben gevonden om cadeau te doen aan onze lover, gaat Kim Kardashian nog een stapje (of duizend) verder! Kanye was onlangs jarig en als je zo rijk bent als Kimmie dan is een pet natuurlijk niet genoeg. Nee, Kim liet even een basketbalveld aanleggen in de achtertuin. En als ze dan toch bezig zijn, heeft de realityster ook een schoonheidssalon laten bouwen. Zeg Kim en Kanye, wanneer kunnen wij op bezoek komen? 

Watch on YouTube

Nadat Gossip Girl is gestopt hebben we niet heel veel van Leighton Meester gehoord. Leighton had zin om een heel andere weg in te slaan dan die van Blair op de Upper East Side. Zo speelde ze in een musical, is ze getrouwd én verwacht ze haar eerste kindje. Even een break van het tv- en filmwereldje. Gelukkig hoeven we Leighton niet helemaal te missen, want ze heeft haar muziekcarrière nieuw leven ingeblazen! We vonden deze 'Lovefool' cover van The Cardigans. To-taal anders dan haar eerste single 'Good Girls Go Bad' uit 2009. Het is duidelijk dat de actrice behoefte had aan iets anders, maar het staat haar goed! 

Whoot whoot! Demi Lovato keert weer terug op tv. De superster gaat in een serie spelen die From Dusk Til Dawn heet. En Demi heeft de leukste collega ooit, want haar vriend Wilmer Valderrama speelt er ook in! Het is nog niet bekend welke rol Demi gaat spelen, maar hopelijk is dit een teken dat ze er wel weer klaar voor is om op tv te verschijnen. Fingers crossed! 

Hoewel de dames nooit en public ruzie hebben gemaakt, is het voor iedereen duidelijk dat Taylor Swift en Katy Perry niet de beste vriendinnen zijn. Er wordt gefluisterd dat Taylor's nummer 'Bad Blood' over Miss Perry gaat. Dat laat Katy niet zomaar over zich heen komen, de zangeres zou uit zijn op wraak. Deze week kwam naar buiten dat het nummer '1984' werd geregistreerd door Katy en vier andere producers. Hiermee zou de zangeres de oorlog verklaard hebben aan Taylor, omdat Taylor een album heeft dat '1989' heet. Katy's management ontkent keihard dat er een wraaknummer in de maak is, maar je weet maar nooit… 

Until next week,
XOXO Girlscene

BronBronBronBronBron
B
eeld: Instagram