News

GROOT nieuws voor Kylie Jenner fans

Wow, gaat Kylie Jenner het nu écht doen? We weten inmiddels dat Kylie het goed doet voor de camera – zowel bij Keeping Up With The Kardashians als tijdens fotoshoots – en we weten dat ze zich graag bezighoudt met kleding ontwerpen. En dat laatste het liefst met zusje Kendall. Maar wat Kylie nu gaat doen had niemand zien aankomen. Dit is haar grote nieuws.

Acht maanden geleden schreven we er al over, maar nu begint Kylie's grote nieuws realiteit te worden aldus geruchten. Kylie Jenner wordt zangeres! En toegegeven: ze heeft een dream team om zich heen om haar carrière een lift te geven. Zo krijgt ze advies van schoonbroer Kanye West, maar ook vriendin/zangeres Pia Mia en vriendje/rapper Tyga staan voor Kylie klaar om haar de nodige tips te geven. Gaat het dan echt gebeuren…?

Vooral Tyga is degene die Kylie nu ondersteund. Hij helpt zijn vriendinnetje met het produceren én schrijven van muziek, dus blijkbaar kunnen we iets origineels verwachten! Kylie geeft de voorkeur aan de pop/R&B kant en eerlijk, dat past natuurlijk harstikke goed bij haar.

Mocht je je trouwens afvragen hoe het balletje is gaan rollen… Check de video die Kylie op Snapchat plaatste:

Watch on YouTube
 


De looks heeft Kylie in ieder geval mee en het ziet er naar uit dat ze de nodige noten haalt, dus we kunnen niet wachten tot haar eerste nummer uitkomt! Tenzij dit allemaal een grap is…

Denk jij dat Kylie Jenner een zangcarrière begint? Zou zij er geschikt voor zijn?

Bron
Beeld: Instagram