News

Hot or not: Justin Bieber’s man bun

De man bun: je vindt het woest aantrekkelijk of je vindt het helemaal niks. Of het nu jouw ding is of niet, het knotje is razend populair onder de mannen. Dat kun je al helemaal niet ontkennen nu zelfs Justin Bieber met de man bun is gespot! De schuine lok van de Biebster is officieel verleden tijd ;-). Wat vind jij van Justin's man bun: hot or not? 

Wie dacht dat een knotje alleen voor vrouwen is heeft het helemaal mis. Op de één of andere manier vallen we als een blok voor mannen met deze hairdo. Mannen die een man bun rocken zien er meestal stoer uit, maar tegelijkertijd zijn ze ook niet bang om hun vrouwelijke kant te laten zien. Natuurlijk is de man bun wel iets anders dan de knot die wij altijd maken. De man bun moet er nonchalant uitzien; alsof ze hun weelderige lokken binnen een paar seconden bij elkaar hebben gebonden. Ook al stonden ze stiekem net zo lang voor de spiegel als wij. 

Je kunt niet ontkennen dat de man bun helemaal hip is, want zelfs Justin Bieber is met deze hairdo gespot! Een paar maanden geleden sprak de zanger nog zijn twijfels uit over de mannelijke knot in een interview met Ryan Seacrest, maar blijkbaar heeft hij zich toch bedacht. Justin is gespot met de man bun tijdens de verjaardag van Kanye West. Of is het meer een staartje? Wij gaan er maar vanuit dat het een man bun is ;-). 

Justin is zeker niet de enige hottie die zich aan de haartrend heeft gewaagd. Harry Styles ging hem al voor. We vinden dat de man bun bij zowel Justin als Harry goed staat, maar deze jongen is toch echt wel de koning van de mannelijke knot! 

De mobiele versie laat niet altijd een Instagram-foto zien, dus hierbij nogmaals de foto voor de meiden die mobiel dit artikel checken:

Wat vind jij van Justin's man bun: hot or not? 

Beeld: Instagram