News

Gossip Girl(scene) week 23

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: de (belachelijk hoge!) prijs van Iggy Azalea's verlovingsring, FKA Twigs over haar relatie met Robert Pattinson, Lauren Conrad neemt maatregelen tegen body shaming, de zangeres die Taylor Swift en Calvin Harris heeft gekoppeld & de reden waarom je Caitlyn Jenner met een 'C' schrijft en niet met een 'K'. 

Het aftellen is nu echt begonnen, Orange Is The New Black fans! Op 12 juni komt het derde seizoen ein-de-lijk uit. We can't wait any longer! Om alvast in de stemming te komen is deze cover met Taylor Schilling en Laura Prepon uitgekomen. De OITNB ladies sieren de voorkant van het nieuwe nummer van Rolling Stone. Wist je dat Girlscene's Emma hoofdrolspeelster Taylor Schilling heeft geïnterviewd? In het interview onthulde ze een aantal dingen over het nieuwe seizoen en hoe het er behind the scenes aan toe gaat… Wedden dat jij deze 11 dingen nog niet wist over Orange Is The New Black en het nieuwe seizoen

Het nieuws over de verloving van Robert Pattinson en FKA Twigs is al lang en breed bekend, maar het koppel heeft het zelf nog steeds niet bevestigd… tot nu! FKA Twigs zegt in een interview dat ze inderdaad verloofd zijn en dat ze het niet zo leuk vond dat het blijde nieuws was uitgelekt. Maar behalve dat heeft ze alleen maar goede dingen te zeggen over haar relatie met Rob: "Ik heb een geweldige relatie en daar gaat het uiteindelijk om." Awww! 

Nog meer wedding bells! Iggy Azalea en Nick Young gaan trouwen. De basketballer ging op zijn knieën voor de zangeres en ze zei volmondig 'ja'! Natuurlijk kun je bij een superster niet aankomen met een lullig ringetje, dus Nick heeft ervoor gezorgd dat hij een ring met een joekel van een diamant aan haar aanbood. De verlovingsring is van Jason of Beverly Hills en mag wat kosten… $500.000 maar liefst! Wow. Wij zouden die ring nooit durven dragen.

Je kan wel zeggen dat het de week van Caitlyn Jenner is. De wereld maakte deze week kennis met Caitlyn en ze is sindsdien onafgebroken in het nieuws geweest. Maar hoe heeft Caitlyn haar nieuwe naam gekozen? Ze legt het haarfijn uit aan Vanity Fair: "Het is het moeilijkste ooit om je eigen naam te kiezen." Ze deed inspiratie op voor een naam door naar een schoonheidswedstrijd te kijken. De naam Caitlyn kwam voorbij, maar ze vond Heather en Caty ook mooi. Maar toen haar assistent de naam Caitlyn noemde, was het duidelijk. Er blijft nog een brandende vraag over… waarom een 'C' en geen 'K'? Caitlyn heeft er lang over nagedacht, maar besloot uiteindelijk om voor een 'C' te gaan om zo de traditie te verbreken en haar eigen persoon te kunnen zijn.  

Lauren Conrad is helemaal klaar met body shaming en heeft daarom een drastische beslissing genomen. Vanaf nu worden de woorden 'skinny', 'slim', en 'thin' niet meer op haar website gebruikt. Deze woorden vervangt ze door 'fit', 'toned' en 'healthy'. Dit doet ze omdat wil dat iedereen zich focust op fit en gezond zijn in plaats van het getal op de weegschaal. "Elk lichaam is anders en gezonde lichamen komen in allerlei soorten en maten", schrijft Lauren op LaurenConrad.com.  

Taylor Swift en Calvin Harris hebben sinds februari dit jaar een relatie en sinds kort durven ze hun in het openbaar als stel te verschijnen. Er zijn al een aantal foto's genomen waarop ze hand in hand lopen, en wat zijn ze leuk samen! Wij hopen dat deze relatie lang stand houdt en als we ze zo zien dan zit dat helemaal goed. Maar hoe hebben de twee elkaar leren kennen? Nou, er heeft iemand voor cupido gespeeld! Niemand minder dan Ellie Goulding is degene die Taylor en Calvin bij elkaar heeft gebracht. "Het klopt ja. Ik heb die twee aan elkaar gekoppeld", zegt Ellie. "Calvin is een heel goede vriend van mij en Taylor vind ik zo'n leuk persoon. Toen dacht ik: 'ze zijn beiden heel tof, hebben dezelfde lengte; ze zullen vast goed bij elkaar passen." Goed werk, Ellie! 

Until next week,
XOXO Girlscene

BronBronBronBronBron