Lifestyle

10 tekenen dat hij alleen seks wil

Je denkt misschien dat je een jongen hebt gevonden die het beste met je voor heeft en dat jullie nog lang en gelukkig gaan leven. Maar toch heb je soms argwaan als hij bepaalde dingen doet of zegt. Is hij wel echt de juiste jongen voor je? De volgende 10 dingen wijzen er op dat hij alleen uit is op seks en dat jullie niet op hetzelfde 'lang en gelukkig leven'-lijntje zitten.

Het is een vraag die veel meiden bezighoudt. Wil hij alleen seks of is hij ook in voor een relatie? Dat onderwerp werd onlangs hier besproken op Girlscene's forum en de redactie besloot daarop om er een artikel aan te wijden. Zo pik je de jongens eruit die alleen in zijn voor lol tussen de lakens. 

1. Jullie spreken elkaar vrij onregelmatig. Je hoeft er niet op te rekenen om wakker te worden met een goedemorgen-sms van hem. Hij stuurt je een appje wanneer het hem uitkomt en vaak is dat op de meest vreemde tijdstippen, zoals 's nachts. Vaak zijn de berichten seks gerelateerd.

2. Hij vindt het irritant als je voorstelt om een film te kijken en ook echt de film wil kijken. Hij had heel andere dingen in gedachten…

3. Sowieso wil hij het liefst alleen thuis afspreken. Hoe sneller jullie in bed belanden, hoe beter. Je hoeft dus niet snel op een etentje of leuke date te rekenen.

4. Je ontmoet nooit zijn vrienden, laat staan zijn ouders. Het maakt niet uit hoe lang jullie bezig zijn, hij is het voorlopig niet van plan en praat er ook nooit over.

5. Het is onmogelijk om bij hem te blijven slapen. Op de een of andere manier zorgt hij er altijd voor dat je op tijd weer je kleding aan hebt zodat je huiswaarts kunt keren. En dat terwijl jij wel zou willen blijven liggen…

6. Met hem heb je geen klik op een dieper niveau. Je hoeft niet met problemen of emotionele dingen aan te komen bij hem. Hij zit er simpelweg niet op te wachten.

7. Hij probeert altijd, maar dan ook echt altijd, seks met je te hebben als jullie samen zijn. Geen seks staat bij hem gelijk aan teleurstelling. Als hij teleurgesteld is weet je niet hoe snel je naar huis moet gaan.

8. Als hij je een compliment geeft heeft het altijd te maken met je uiterlijk. Vooral als je er sexy uitziet. Een ander compliment heb je nog nooit van hem ontvangen.

9. Eenmaal bij jou binnen loopt hij direct naar je slaapkamer. Wat wil je anders doen? Bovendien zorgt hij ervoor dat hij snel weer weg is. 

10. Alles wat hij doet is op een flirterige manier. Deze jongen is nooit serieus waardoor je alleen maar oppervlakkig met elkaar omgaat.

Wat zijn volgens jou tekenen dat hij alleen op seks uit is?

Beeld: Thinkstock

Must reads 👀