News

Je raadt nooit wiens huis Ariana Grande om 3 uur ‘s nachts verliet

Ariana Grande leek smoorverliefd op Big Sean te zijn, maar die relatie liep toch stuk. Tijd om liefdesverdriet te hebben heeft ze niet, want de zangeres krijgt aandacht genoeg! Er is één iemand waar ze de laatste tijd opvallend vaak mee wordt gespot. Ariana heeft een paar dagen geleden met hem gefeest en nu is ze gespot toen ze om 3 uur 's nachts zijn huis verliet! En laat dit nou het huis zijn van iemand die we ook kennen… Betekent dit dat er een nieuw Hollywoodkoppel is?  

Er wordt gefluisterd dat Ariana Grande en niemand minder dan Niall Horan aan het daten zijn! De twee worden de laatste tijd opvallend vaak samen gespot. En het zou helemaal mogelijk zijn, want niet alleen Ariana is onlangs single geworden. Ook Niall's relatie met de Australische Melissa Whitelaw is op de klippen gelopen! Er is een kleine kans dat Ariana en Big Sean weer bij elkaar komen -het was een wat je noemt een 'ugly break-up'- en ook Niall wil niet meer samen zijn met Melissa vanwege de lange afstand.


Bron

De geruchten begonnen toen Niall het concert van Ariana bezocht. De twee maakten er geen geheim van, want er verschenen foto's en filmpjes op Instagram waaruit bleek dat Niall en Ariana samen waren. Op maandagavond gingen de twee sterren samen stappen in Londen. Maar het meest opvallende nieuws tot nu toe is dat Ariana het huis van Niall op 3 uur 's nachts verliet. De zangeres arriveerde om 10 uur 's avonds en is dus vijf uur bij Niall gebleven. Betekent dit dat Ariana aan het daten is met het One Direction-bandlid? Wij zien de twee in ieder geval wel samen! 

Maar word niet té enthousiast, want een woordvoerder van Ariana heeft aan MailOnline verteld dat hun relatie puur vriendschappelijk is. "Ariana is vrienden met Niall. Hij organiseerde een feestje en zij was er ook bij". Awww, dat is jammer! 

Zou jij Ariana Grande en Niall Horan een leuk stel vinden? 

Bron, bron

Must reads 👀