News

Is Miley Cyrus te mager op deze foto’s?

Miley Cyrus heeft weer ophef veroorzaakt door weinig verhullende foto's van zichzelf op Instagram te plaatsen. De zangeres is namelijk veel te dun. Althans, dat vinden sommige fans. Miley deelde twee foto's van zichzelf in bikini en uit de reacties blijkt dat veel mensen haar te mager vinden. Is Miley echt veel afgevallen of zijn de reacties overdreven? Kijk en oordeel zelf. 

Miley is altijd wel in het nieuws. Vorige week waren de media (vooral de Amerikaanse) in rep en roer omdat de zangeres per ongeluk haar tepel liet zien op een foto. Deze week vallen mensen over bikini foto's die ze van zichzelf plaatste op Instagram. Op de foto's kun je haar lichaam goed zien en volgens veel fans is Miley veel te mager. De zangeres kreeg een lading negatieve reacties onder de foto's.

"Botten zijn niet sexy", schrijft iemand onder de foto. "Alsjeblieft, eet iets", schrijft een andere volger. Volgens sommige fans geeft ze niet het goede voorbeeld aan jonge meisjes, omdat haar lichaam hen zou aanmoedigen om ook zo dun te zijn. Andere fans maken zich zorgen om de zangeres: "Wow, ben je echt zoveel afgevallen?"

Niet iedereen is het eens met de negatieve reacties. Er zijn ook fans die vinden dat ze er fantastisch uitziet. "Niet iedereen met een slank figuur heeft een eetprobleem", schrijft een fan. 

 

Wat vind jij: is Miley te mager of zijn de reacties overdreven? 

Must reads 👀