Celebs

Gênante social media ruzies van de Kardashians

Hoe graag je soms ook je worst enemy publiekelijk wilt vernederen op Facebook, Twitter of Instagram, je doet het toch niet. Een ruzie uitvechten op social media is niet echt classy, maar de Kardashians lijken daar weinig om te geven. Van Khloe Kardashian tot Amber Rose, en van Rob Kardashian tot Rita Ora; deze celebs vochten hun ruzies uit op social media.

Khloé Kardashian versus Amber Rose
Deze ruzie zal je vast nog wel zijn bijgebleven. De 17-jarige Kylie Jenner heeft een relatie met rapper Tyga (25). Daarvoor had hij een relatie met Blac Chyna, met wie hij een kind heeft. Amber Rose, de ex van Wiz Khalifa en Kanye West, is Blac Chyna's beste vriendin en zag de relatie tussen Tyga en Kylie niet zitten. Volg je het nog? Amber Rose vond dat het haar plek was om Kylie belachelijk te maken in een interview. Ze noemde Kylie Jenner een kind en vond dat Tyga zich moest schamen voor zichzelf. Natuurlijk liet Khloé dit niet zeggen over haar kleine zusje, dus verdedigde ze Kylie op Twitter. Amber Rose is een stripper geweest en Khloé vond dat Amber zich met zo'n achtergrond niet druk moest maken om wat Kylie allemaal doet.

Amber schaamt zich niet voor haar achtergrond en reageerde met 'Ik ben dan die kleine hoer die zo voor mijn familie zorgde, net zoals jouw zus dat voor jullie familie deed'. Daarmee doelde Amber natuurlijk op Kim's sextape. Amber liet het daar niet bij zitten en betrok Kim en Kanye ook in de ruzie.

Vanaf daar nam Kanye het over en zei hij in een interview: 'als Kim eerder voor mij had gekozen, was er geen Amber Rose in het verhaal geweest'.

Rob Kardashian versus Rita Ora
In de tijden dat Rob Kardashian zich beter voelde en hij ook nog in de media verscheen, had Rob een relatie met Rita Ora. De relatie eindigde in een lelijke Twitter ruzie. Rob Kardashian zou het hebben uitgemaakt met Rita, omdat zij was vreemdgegaan met meer dan 20 mannen. Rita Ora liet zich niet kennen en postte een tweet met 'Rob's dick was wack, I had to get it somewhere else'. Rob kon zijn woede niet beheersen en gaf Rita zelfs de bijnaam 'Rita Whora'. Rob en Rita verwijderden later hun posts en Rita vertelde een paar jaar later in een interview dat zij nooit officieel een relatie met Rob had gehad. 

Rob Kardashian versus Adrienne Bailon
De ruzies tussen tussen Rob en zijn exen zijn nog niet over. De relatie tussen Rob en Adrienne zou uit zijn gegaan, omdat Rob niet trouw zou zijn geweest. Adrienne wilde niets meer met Rob te maken hebben en zocht de media op om haar verhaal te doen. Ze vertelde in verschillende interviews over haar relatie met Rob Kardashian en vooral over hoe erg ze baalde dat ze nooit van haar 'Kardashian label' af kwam. Ze vond dat haar imago schade had geleden door de Kardashians en dat ze nooit beroemd wilde worden door haar relatie met Rob.

Kim en Khloé waren hier niet van gediend en namen het op voor hun broertje.

Rob Kardashian versus Kim Kardashian
Dat Rob en Kim een moeilijke relatie hebben is overduidelijk. Het gaat de laatste tijd niet goed met Rob en hij komt niet uit zijn negatieve spiraal. Kim wil Rob helpen, ze hamert er vooral op dat Rob moet afvallen en als je 'Keeping Up With The Kardashians' volgt, weet je vast wel dat Kim niet altijd even subtiel is. Rob postte een foto Amy Dunne uit de film Gone Girl. In deze film speelt Rosamund Pike een gestoorde vrouw die liegt, moord en bedriegt. Gelukkig verwijderde Rob deze post snel en ging Kim niet op deze belediging in.

Vind jij het oké om ruzie te maken via social media?