News

Vrouw heeft spijt van ‘s werelds lelijkste tatoeage ooit

Je zou denken dat je wel tien keer nadenkt voordat je een tatoeage laat zetten. Veel mensen denken na over de betekenis, hoe het eruit komt te zien en de plaats waar ze het willen laten zitten. Heel normaal, of niet? De Britse Laura deed dat niet. Ironisch genoeg liet ze twee smiley's op haar borsten zetten en daar heeft ze nu zo'n spijt van. We kunnen dat begrijpen…

Laura was 18 jaar toen ze tijdens een huisfeestje voor de lol zei dat ze ook wel een tatoeage wilde. Het was als grapje bedoeld, maar nu ze vijf jaar verder is zit die belachelijke tatoeage er nog steeds. En nee, de smiley zit niet op één borst, maar op twee.

Waarschijnlijk heeft Laura nog nooit in haar leven zoveel spijt van iets gehad. Zo zegt ze dat ze zou willen dat ze nooit zo'n amateur tatoeage had laten zetten. Degene die de tatoeages verzorgde had weinig ervaring en dat is te zien. Het is dus wel begrijpelijk dat Laura deze avond voor altijd hekelt, zeker omdat haar vriendje nu iedere keer geconfronteerd wordt met de 'starende smiley's', zoals hij vertelt. En tja, dat is waarschijnlijk niet wat je wil.

En zo ziet die tatoeage er dus uit:

Gelukkig is er tegenwoordig niks meer van de smiley's te zien omdat Laura dankzij het programma Extreme Beauty Disasters een mooiere tattoo heeft gekregen die de smiley's compleet bedekken. Veel beter!

Wat vind jij van Laura's keuze om deze tatoeage te laten zetten? Vind je haar nieuwe tattoo beter?

Bron en beeld

Must reads 👀