News

UPDATE: De echte waarheid achter Caitlyn Jenner

Naast het blijde nieuws over Kim Kardashian's zwangerschap, zijn er nog meer spannende gebeurtenissen in de Kardashian/Jenner familie. Bruce Jenner maakte onlangs bekend dat hij voortaan als vrouw door het leven gaat. Bruce is klaar voor de volgende stap en prijkt als vrouw op de cover van Vanity Fair. De wereld mag zijn nieuwe zelf zien! Klik snel verder voor de eerste foto van Bruce als vrouw en kom erachter met welke naam hij nu aangesproken wil worden. 

Scroll naar beneden voor de update.

Bruce Jenner heeft onlangs in een interview met Diane Sawyer bekend gemaakt dat hij zich eigenlijk meer vrouw voelt dan man. Hij heeft aangekondigd dat hij voortaan door het leven gaat als vrouw. Zijn nieuwe naam en uiterlijk liet hij nog even achterwege, maar nu is Bruce klaar voor de volgende stap! Vandaag is de cover van het nieuwe nummer van Vanity Fair onthuld en daarmee ook de allereerste foto van Bruce als vrouw. En bij een nieuw uiterlijk hoort natuurlijk ook een nieuwe naam.

We stellen je voor aan… Caitlyn Jenner! Dit is de naam waarmee Bruce voortaan aangesproken wil worden. Caitlyn laat weten op haar nieuwe Twitter-account dat ze niet kan wachten tot iedereen haar beter leert kennen. 

*UPDATE*
Zoals je nu weet siert de glamorous Caitlyn Jenner nu voor het eerst een cover én heeft ze een interview gegeven waarin ze veelgestelde vragen beantwoordt. In Vanity Fair staat een 22-pagina tellend interview met de prachtige foto's van de 65-jarige Caitlyn. Dat kunnen wij je natuurlijk niet onthouden. We wisten al dat Caitlyn de jurken van Kim droeg en dat ze door de kinderen weleens betrapt werd op het dragen van vrouwenkleding als man zijnde, maar er zit nog zoveel meer achter. Zo droeg Caitlyn een beha en panty onder haar pak tijdens de medaille uitreiking van de Olympische Spelen en meer…


– Heeft Caitlyn genitale chirurgie gehad?

Nee, Caitlyn heeft volgens Vanity Fair ervoor gekozen om geen genitale chirurgie te doen. Zoals je kan zien op de foto's heeft ze bijvoorbeeld wel haar borsten laten doen.

– Leeft Caitlyn nu als een fulltime vrouw?
Ja, Bruce zei toentertijd dat Caitlyn vrij is zodra Vanity Fair uit is. 'Caitlyn heeft geen geheimen.'

– Dus Caitlyn is een zij, geen HIJ?
Absoluut, maar je hebt de tijd om eraan te wennen. Caitlyn noemde zichzelf onlangs ook nog gewoon Bruce.


– Hoe bleef deze cover geheim?

Het kostte veel moeite om deze belangrijke cover geheim te houden. Zelfs de stylist van de shoot moest liegen om niet te verklappen dat het om een Caitlyn Jenner shoot ging.

– Waarom draagt Caitlyn een korset?
'Ze is all-American.' Zo heeft Caitlyn een duidelijke visie over waarin zij zich prettig voelt. Er wordt flink geëxperimenteerd, waaronder met een korset.

– Hoe gaan de kinderen van Caitlyn met deze situatie om?
Uit eerdere huwelijken heeft Caitlyn drie jongens (Burt, Brandon en Brody) en een dochter (Cassandra). Bruce werd altijd omschreven als ongevoelig en afwezig, maar de kinderen hebben hoop dat Caitlyn een betere ouder zal zijn. Cassandra kan zelfs beter met Caitlyn praten dan ooit tevoren. Dat betekent overigens niet dat de kinderen in Caitlyn's show op E! te zien zijn. Zij willen geen geld verdienen aan haar verandering.


– Dus krijgt Caitlyn een reality show?

Het antwoord is ja. Maar Caitlyn wil er wel bij vermelden dat dit niet om het geld gaat. Zij doet het voor zichzelf en om anderen te helpen die hetzelfde doormaken.

Daarnaast doet Caitlyn een boekje open over het huwelijk met Kris Jenner. 'In het begin had ze mij meer nodig omdat ik de kostwinner was. Toen de show (Keeping Up With The Kardashians) een succes werd verdiende ze haar eigen geld en had ze mij op dat vlak minder nodig.' Caitlyn vervolgt: 'Vaak was ze niet heel aardig. Mensen zagen dat ze mij niet goed behandelde. Ze had controle over het geld, et cetera.' De reden voor de scheiding heeft volgens Caitlyn 20% te maken met haar geslacht en 80% met hoe ze werd behandeld. 

Rob wist trouwens niet wat hem overkwam toen hij voor het eerst de foto zag. Hij had geen idee dat Caitlyn de cover deed en zei: 'Kim, waarom stuur je mij dit en why do I care?'. Toen Kim vertelde dat dit Bruce is, zei Rob 'OMG, she's beautiful'. 

Voor de 88-jarige moeder is de verandering waarschijnlijk iets moelijker. 'Ik noem haar nog steeds Bruce, dat is de naam die wij gegeven hebben.' Dat wil niet zeggen dat ze niet blij voor Caitlyn is. 'Het wordt moeilijk om aan de verandering te wennen, maar ik ben heel blij voor hem. Of haar!'

Wat vind jij van Bruce/Caitlyn's nieuwe naam en uiterlijk? 

Bron en bron

Must reads 👀