Lifestyle

De truc voor lensdragers om ogen te laten stralen

Dat je leven een stuk makkelijker is wanneer je lenzen draagt in plaats van een bril is voor de Girlscene redactie overduidelijk. Helaas is het niet alleen rozengeur en maneschijn voor lensdragers zoals je eerder op Girlscene kon lezen. Wat dacht je van droge, rode ogen bijvoorbeeld? Gelukkig is daar nu een eenvoudige oplossing voor! Lees snel verder…

In het artikel 'Dingen die alleen lenzendragers herkennen' las je al veel problemen waar meiden mee kampen als ze lenzen dragen. Je lenzen langer dragen dan je zou moeten? Uhhh… Ja, guilty. Waarschijnlijk maak jij je daar ook schuldig aan met droge ogen tot gevolg. Gelukkig is er nu een manier om er altijd stralend uit te zien!

Het is eigenlijk heel simpel. Wil je het liefste witte en stralende ogen alsof je niets anders doet dan 8 uur per nacht slapen? Draag dan de 'beauty lens' van ACUVUE via LensOnline; de lens die je ogen mooier maakt. Deze revolutionaire contactlens voelt comfortabel, terwijl het je ogen er tegelijkertijd nog beter uit laat zien. Het schijnt dat mensen aantrekkelijker gevonden worden als de donkere cirkel om de iris donkerder is en dat doet deze lens dus! Je blik wordt intenser waardoor je ogen meer de aandacht trekken. Dat kun je vast wel gebruiken na een korte nacht slapen of een avondje doorhalen. 😉 

Maarre… Werkt het wel? Uit onderzoek blijkt dat 9 van de 10 1-DAY ACUVUE DEFINE contactlensdragers inderdaad merkt dat hun ogen er op een natuurlijke manier mooier uitzien. Toch kunnen we het ons goed voorstellen dat je eerst het zelf wil uitproberen voordat je het gelooft en daarom geven we de daglenzen aan 8 Girlscene lezeressen weg!


Wat kun je winnen?

– 3x één jaar gratis lenzen
– 5x één half jaar gratis lenzen

Hoe kun je meedoen?
Laat in het invulveld je e-mailadres achter. Als je meedoet aan deze winactie ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

PS: Niet gewonnen, maar wil je de lenzen wel proberen? Bij LensOnline heb je het beste van twee werelden: je laat je ogen opmeten bij een aangesloten opticien en vervolgens kun je je lenzen ophalen, afhalen of laten thuis bezorgen. We like. Klik hier om de lenzen te bestellen.

Wat vind jij van deze lenzen? Wil jij het proberen?

*Dit is een gesponsord artikel